6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
once suphe saliyorlar
mi acaba dedirtecek haberler
sonra yavasdan tatli dille saldirmak var
gittikce artan tepkiler
sonra provakasyon
tuzak
ve aksiyon alimi

yillardir uyguladiklari taktik

millete mi acaba dedirtecek haberler salacaklar simdi ki evre o yarin onlari bekliyorum eger haluk arka planda %80i verirse salacaklar

suan suphe/sopa evresindeler

Çok iyi anlıyorum seni, Her sesi duvar çatlama sesine benzetir oldum durum vahim:).
Sadece ekmek almak için montumu elime aldım oğlum öyle bir çığlık attı ki bişey oldu sandım, artık durup durup sarılıyor (ki bu dönemde çocuklar sarılmayı öpmeyi sevmez).
Açıkçası böyle durumlarda doktorluk yapmak ayrı bir mutluluk ve gururdur ancak oğlum ve ailem böyleyken nasıl odaklanırım biliyorum. Teklif için çok teşekkürler samimi olduğunuza emin olmasam mesajı okurken gözlerim dolmazdı. Tekrar bir yer değişikliği travmayı derinleştirmese düşünmeden getirirdim ailemi çok teşekkürler.
Çok ciddiyim, ne zaman dilersen beklerim. Bugünlerde olmayacaksak ne zaman yardimci olacağız birbirimize.

japonlar binadan kurtarıyorda tsunamiden 15 20 bin kisi ölmüstü onun caresi ne yazık ki yok

endenozya depremıde 9 siddetinde 8 dk falan sürmüs ve tüm dünyayı 1 cm kaydırmıs

bizim depremde inanılmaz anormal 500 yılda bi olacak doga olayı gibi
Yani hemen yakinlarda 3. deprem riski yok degil mi?

dun ki videoda askeri helikopter kalkiyor ve video bitene kadar oguzhana sallayan herifin ustunde bekliyor

ne icin orada bekledigi belli degil helikopterin

muthis acilar muthis bir metin en muhalif adami bile dusundurten tarzdan

cok belliydi farkli ajandasi oldugu

Ben de eve geldim ama telaş var. Yalan yok ilk kez bu kadar korktum ve hala korkuyorum. Ozellikle bazi artcilar sanki birini sandalyeden şakayla dusurmek isterdik ya işte aynen onu hissediyorum. Sanki birileri beni itiyor. Diger artcilar yavas ve tane tane oldugundan ürkmesem de acaba yine 7.7 olacak mi diye bekliyorum. Sandalyenin gıcırtısına bile tepki veriyorum. Ki ben 96 ve 98 depremlerini yasadim ama inanin pazartesi olanin yanina bile yaklasamaz. 99 depreminden sonra bazi depremzedeler bizim sitenin boş dairelerine ( 3000 civari daire) yerlestirilmislerdi. Birgün topumuzu oynayip evlere giderken hafif deprem oldu sonra oradaki kızın biri inanilmaz bicimde aglamaya baslamisti. Yani o yüzündeki korku cok netti. Tabi o zaman empati yapamadigimdan hissedemedim ama simdi az da olsa anliyorum. Ozellikle depremden yarali kurtulanlarin hislerinin tarifi olmayacak. Allah herkese sabır versin.

Milyar tl'lerden bahsedilince artık durumlar kızışmaya başladı. Paranın kokusunu aldılar.

Ulan doldum ya. 1.30'da uyudum, 2.40 gibi kalktim.
Dun bahsettigim cocukluk arkadasimin 2 cocugu ve ablasi maalasef kurtulamadi, birbirlerine sarili halde bulundular.
Sen git 35 sene demir celikte calis, o hattanelerin kahrını cigerlerinle, kalbinle, gözünle çek sonra da soysuz hırsızın birinden emekli maasinla ev al ve aldigin ev 2 torununa ve kızına mezar olsun. Yatacak yeriniz yok be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt