6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski tip "bir milyoncu" dükkanlar gibi bir kanal. Ne ararsan var. Her telden çalayorlar. Her kesime hitap etmek istiyorlar.
Yani merkez medya olmak istiyorlar ama dediğim gibi benim bir seyirci olarak nasıl bir şeyle karşılaşacağımı bilmem gerek bir kanalı açınca. İzleyici psikolojisi bu sonuçta. tv100 ise çok uçlarda. Bir ara çok yandaştı mesela. Sonra dengelediler. Oğuz Haksever, Hacı Yakışıklı falan derken yine hükümete kaydılar. Ama Uğur Dündar ve Ece Üner hamleleri ile garip bir yere ulaştılar. Fena değil aslında. Bir merkez medya ihtiyacı vardı ülkenin ama garip geliyor yani izlerken. Önceden merkez medya kanalları ve gazeteleri daha birbirine benzer görüşte insanlardan oluşurdu. Ortayolcu, solcu olmayan, dinci olmayan, merkez solda ya da merkez sağda yer alan, AKP'yi körü körüne savunmayan, Atatürkçü, yeri gelince CHP'yi de harcayabilen bir oluşumdu. Gezi öncesi Doğan Medya bu ülkenin merkez medya olarak prime'ıdır misal. Ama bu resmen A Haber ile Halk TV'nin karması olmuş.

Sanıyorum ülkemizde ilk defa bir asker tarafından suriyeli dövülüyor.

Ben polisin veya askerin hiç böyle bir mücadele ettiğini görmemiştim. Zaten ondan bu kadar arsız bu herifler dokunulmazsiz diyor.

2023 yılında suçluya böyle mi mücadele edilmeli derseniz. Geldikleri yerde hukuk anlayışı böyle işliyor. Suriyeli özelinde değil tabi sadece afganlarda buna dahill

Şu madencilerin Allah ayaklarına taş değdirmesin ya. Haklarını ödeyemeyiz.
Maddi ve manevi en iyi şartlarda yaşamaları ve onlara en sağlıklı uygun çalışma şartları sağlamamız lazımken, biz onların hep hayatlarını kararttık, geleceklerini çaldık. Böyle yönetimler olmaz olsun.

Bir kez daha kendi adıma minettarım.

Yani merkez medya olmak istiyorlar ama dediğim gibi benim bir seyirci olarak nasıl bir şeyle karşılaşacağımı bilmem gerek bir kanalı açınca. İzleyici psikolojisi bu sonuçta. tv100 ise çok uçlarda. Bir ara çok yandaştı mesela. Sonra dengelediler. Oğuz Haksever, Hacı Yakışıklı falan derken yine hükümete kaydılar. Ama Uğur Dündar ve Ece Üner hamleleri ile garip bir yere ulaştılar. Fena değil aslında. Bir merkez medya ihtiyacı vardı ülkenin ama garip geliyor yani izlerken. Önceden merkez medya kanalları ve gazeteleri daha birbirine benzer görüşte insanlardan oluşurdu. Ortayolcu, solcu olmayan, dinci olmayan, merkez solda ya da merkez sağda yer alan, AKP'yi körü körüne savunmayan, Atatürkçü, yeri gelince CHP'yi de harcayabilen bir oluşumdu. Gezi öncesi Doğan Medya bu ülkenin merkez medya olarak prime'ıdır misal. Ama bu resmen A Haber ile Halk TV'nin karması olmuş.
Ooo Flash TV'nin neferi Gökhan Taşkın da buradaymış.

Katar Yıldızlar Ligi'nden yapılan yazılı açıklamada, 2023 Katar Kupası'nın yarın oynanacak iki yarı final maçı bilet gelirlerinin, Türkiye ve Suriye'deki depremden etkilenenlere tahsis edileceği duyuruldu.

twitter'da bu dünya kupasının tüm gelirleri olarak yayılmış. Milletin okuması da yok.

Resmi kayıtlara göre konuşursak şu anda Gölcük Depremi geçildi vefat sayılarında. Yaralı sayısında zaten çoktan geçilmişti. 60 bin küsürlük Gölcük depremi gayriresmi vefat sayısını geçmemesi hatta yaklaşmaması dileğiyle.

Ben polisin veya askerin hiç böyle bir mücadele ettiğini görmemiştim. Zaten ondan bu kadar arsız bu herifler dokunulmazsiz diyor.

2023 yılında suçluya böyle mi mücadele edilmeli derseniz. Geldikleri yerde hukuk anlayışı böyle işliyor. Suriyeli özelinde değil tabi sadece afganlarda buna dahill
Asker değil bunlar

Sinir bolgesinde kacakcilik yapan teror eylemi yapan surilerr ne cesit dayaklar atiliyo haddi hesabı yok.. Direkt belgeli şeyler var.
Ba ilk defa buna toplumsal olsak sahit oluyoruz o da ohal sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt