Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.925
- 12.858
- 2.538
Samsung 1.5 milyon dolari nakit olmak uzere toplam 3 milyon dolarlik yardim yapiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aidsli kanı yollamışlar diyebilirler. bu mallarda teori bitmez!!
@Alper Altun
![]()
Deprem bölgesindeki ihtiyaçların giderilmesi için 3 Milyon Dolar bağışlıyoruz
Geçmiş olsun Türkiye… Depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifanews.samsung.com
Evet bir haber ajansi twitterda milyon yerine milyar yazmis ayni tweetten sonra. Bende milyar diye ne guzel dedim kendimce tabiYapma adminim milyondur o. Depremin maliyeti 4 milyar dolar civarı deniyor, mümkün değil bence.
Yok artik. Dalga geciyordum ama bunlar ciddi. Kanlari bozuk asil olan sizsiniz.![]()
Kızılay 'helal kan' ve 'milli ilaç' üretecek | T24
Kızılay Başkanı Ahmet Lütfi Akar, beslenme alışkanlıkları nedeniyle Türk insanından alınacak 'helal kan'dan 'milli ilaç' üretimi için çalışma başlattıklarını açt24.com.tr
Yıllar öncesinin gündemi ama o zaman çok kızdırmıştı beni
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende onu anlamıyorum nasıl hala mahkemesi sürüyormuş? Böyle önemli ve net olan birşey neden çabuk sonuçlanıp cezai işlem ve tahliye işlemi başlamaz. Bu ülkede neden en ucuz şey insan hayati kafayı yiyeceğim.Herhangi bir binanın zemindeki veya bodrumundaki kolonlarıyla oynayanların, ticari kaygılarla kesenlerin veya inceltenlerin allah belasını versin. Bunların sorumluları en yüksek suçlamalarla yargılanıp cezalandırılmalı ve hayatları ellerinden alınmalı, hücrelerde çürütülmeli.
Adana'da yıkılan Tutar Yapı Sitesi var, zemin ve 1. kattaki iş yerleri kolonları kesmiş zamanında ve davası da devam ediyormuş, o bina komple çöktü, kim bilir kaç kişiye mezar oldu? Geride kalan kaç kişinin hayatı karardı, psikolojisi bozuldu.
Bu kolon kesme hadisesini her gün alışveriş yaptığımız zincir marketler de çok normal bir şeymiş gibi yapıyorlar, her köşe başında gördüğümüz marketler, direkt olarak mağaza kurulumunda çalışan birinin ağzından duydum.
Namussuzların cirit attığı bir ülkede yaşamaktan midem bulanıyor.
Haluk açıklıyor zatenHaluk Levent gelen bu paraları şeffaf olarak nereye harcadığını açıklamak zorundadır, haklılar, halk için toplanan bu paralar sonuçta, aynı şeffaflığı devletten de bekliyoruz bu işler karşılıklı olmalı toplanan bu kadar vergileri ve yardımları nerelere aktardılar belgeleri ile açıklasınlar. İki tarafta babamın oğlu değil belgeleri görelim. Haluk Levent’ten istedikleri şeffaflığı ben de devletten beklemekteyim.
-Muslera 1 milyon TL
-Tarkan - 1 milyon TL
-Cengiz Holding - 500 milyon TL
-Ahmet Cengiz - 100 milyon TL
-Devlet Bahçeli - 1 milyon TL
-Samsung - 3 milyon Dolar
-ABD Washington Türkiye Büyükelçiliğinin başlattığı yardım kampanyasında bir Pakistanlı iş adamı 30.000.000 USD bağış yaptı. !
-İnternet servis sağlayıcı TurkNet - 1.3 Milyon TL değerinde nakdi bağış yaptı.
-Netflix - 6 Milyon TL nakdi bağış yaptı.
Messi 70 milyon mu vermisMessi - 70 milyon TL
Sergio Oliveira - 1 milyon TL
Berkan Kutlu - yillik kazancinin %20'sini bagis
Icardi - 1 milyon TL
Okan Buruk - 1.5 milyon TL
Altaylida Merih miydi hatirlamiyorum ama 1 milyon euro vermis dedilerdiMessi 70 milyon mu vermis