Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.594
- 29.073
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek bir ilçede vardır tahminim. Gezerken ayakta olduğunu gördüğüm her bina hafif/ağır hasar almıştı bizim ordaKullanılamaz + göçen bina sayısı 40bin var mıdır?
Hatay Büyükşehir Belediyesi başkanı Lütfü Savaş'ı kastediyor. Sırf CHP'li bir belediye olduğu için.Süleyman Soylu: “Buradan milletimize şikayet ediyorum. Bazı belediyeler depremzedelerin defnedilmesine bile yardımcı olmadılar.”
tüm akp lileri topla bir baykar etmez, aile olarak yapdiklari inanilmaz.devletten o kadar iş alıyor. versin bir zahmet.
geldin mi lan yüzsüzEyvallah dostum siz nasılsınız. Toparlanabildiniz mi biraz.
Yaşadıklarının altında ezilenlerden olamadığım için kusura bakmayın.
adamların belediye çalışanlarının %60 ı göçük altında ne yapsın adam! boş boş konuşuyor soylu.Hatay Büyükşehir Belediyesi başkanı Lütfü Savaş'ı kastediyor. Sırf CHP'li bir belediye olduğu için.
Sen devletsin ya belediyeden yardım mı istiyorsun? Hayır yap desen istemeseler bile yapmayacaklar mı hangi partiden olurlarsa olsunlar? O kadar mı sözünü dinletemiyorsun?
Yazık.
tek falsosu yanlış adama damat olması. onun dışında yaptıklarını kimse inkar etmez.tüm akp lileri topla bir baykar etmez, aile olarak yapdiklari inanilmaz.
Ben de buradan devletimize şikayet ediyorum. 35 milyar tl bütçesi olan diyanet sela okutmaktan başka ne yapıyor?Süleyman Soylu: “Buradan milletimize şikayet ediyorum. Bazı belediyeler depremzedelerin defnedilmesine bile yardımcı olmadılar.”
O camia gibi ama konuyu bulandırmayalım. Yaptığı yardımlar için Allah razı olsun.Selçuk Bayraktar çok farklı hiç o camia gibi değil
Kafayı yiyeceğimSüleyman Soylu: “Buradan milletimize şikayet ediyorum. Bazı belediyeler depremzedelerin defnedilmesine bile yardımcı olmadılar.”