6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chpden haluk icin hic destek mesaji gelmedigine gore onlarda halukun ikili oynadigini dysunuyolar demektir

dun bundan suphelenmistim bugun dedim bir gozlemleyeyim hic destek gelecekmi diye gelmedi

ahbapin fisi cekilmis devlet tarafindan belli oldu

images

manset-charlie-hebdo.jpg
Yemin ederim yine banlanacam, daha dün bitti banim.
@Recep Yıldırım bro ondan sonra niye üyelere hakaret ediyorsun diye soruyorsun bu ne

Doktor arkadaşlar cevaplayabilir mi

harbi mal adam ya. bildiğin provokatör!

Önümüzde seçim var ve her oy değerli olacak geçmiş oy oranlarına bakıp seçmenlerinin yoğun olduğu enkazlara öncelik veriyoları kastetmek istemiş olabilir,öyleyse yanlış ifade etmiş

Halk sadece bunlar yardım ediyo sansın diye tır afişlerini bile değiştirmeyi düşünenler bunu düşünmemiştir diyemiyorum bende umarım öyle birşey yoktur

2 gündür kıçımızı yırtıyoruz ya atın şunu artık diye neyi beklediniz 2 gün?
Neyle uğraştığımızı nerden biliyorsun canımızla yakınlarımızla uğraşmadığımızı nerden biliyorsun? Boş boş konuşma 2 gün boyunca kıçını yırttında niye raporlamıyorsun? Foruma girdiğimde raporu gördüğüm için işlem yaptım 2 gün önce niye raporlamadın. Şansını zorlama sen de.

Doktor arkadaşlar cevaplayabilir mi

Doktor değilim ama kan verecek kişinin sağlığı da önemli kan bağışlanırken. Kan alan kişi de sorumlu olur böyle bir durumda. Yani n.ş.a. kalp hastalığı olan kişiler ömür boyu kan veremez. Tek ihtimali vardır doktorun onay vermesi.

dümdüz olmuş maraş trabzon caddesi :cry: 2. linkteki ise street view görüntüsü

7-8 katlı binaların çoğu gitmiş ve maraşta kaldığım için biliyorum bu caddenin çevresi hep böyle binalarla dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt