6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Lütfü denenden tek ben mi ağır şerefsiz hype ı alıyorum acaba
Adam Hatay'ın en sevilen adamı falan büyük ihtimalle. İstanbul'da yaşayan Antakyalı bir tanıdığım var. Ailesi mesela koyu AKP'li. Şimdi her şeyini kaybettiler tabii. Hala öyleler mi bilmiyorum. Ama "Doktor çok iyi. Doktor olmasa CHP orada asla kazanamaz. O şehir doktordan başka kimseye de oy vermez CHP'den" diyorlardı. İşte yapacak bir şey yok cidden. Bazı şehirler aşırı cehalet dolu.

Adam Hatay'ın en sevilen adamı falan büyük ihtimalle. İstanbul'da yaşayan Antakyalı bir tanıdığım var. Ailesi mesela koyu AKP'li. Şimdi her şeyini kaybettiler tabii. Hala öyleler mi bilmiyorum. Ama "Doktor çok iyi. Doktor olmasa CHP orada asla kazanamaz. O şehir doktordan başka kimseye de oy vermez CHP'den" diyorlardı. İşte yapacak bir şey yok cidden. Bazı şehirler aşırı cehalet dolu.

Yerel seçimler biraz daha aday odaklı dönüyor doğrudur. Partiler seçim kazanabilmek için ideoloji dışı aday gösterebiliyorlar

Yanlış anlamayın da Hatayspor başkanıyken belliydi bu adamın ne olduğu.

Çıkmış 1000 kişiye mezar olan yeri yapanı savunuyor.

Olayı deprem çok büyük kurtulmak imkansızdıya getirmeye başlayanlara kesinlikle izin verilmemeli.
malum tarafın alayı o şekilde algı oluşturuyor şu anda gerek tv de gerek sosyal medyada.

Olayı deprem çok büyük kurtulmak imkansızdıya getirmeye başlayanlara kesinlikle izin verilmemeli.
adam zaten 2 dönem akp belediye başkanıydı son dönem aday gösterilmeyince chp den aday olup kazandı bu seferde.

malum tarafın alayı o şekilde algı oluşturuyor şu anda gerek tv de gerek sosyal medyada.
Bugün bunların sorumlularının hepsi hakettikleri cezaları almazlarsa yarın ülkenin başka yerinde insanlar ölür.

Ülkenin burasına kadar getirdiler, herkesin canı burnunda, kendileri bilirler.

Birileri zengin olsun diye insanlar ölüyorsa neyi tartışıyoruz.

Görüntüleri çok izledim bazı eski ayakta kalan binalar hayret verici. yaptığı ev yıkılan şerefsiz müteahhitlere söverken yıllar önce yapığı binalar hala ayakta duranlarada şükranlarımı sunuyorum çalmamış çırpmamış nasıl gerekiyorsa öyle yapmışlar demek ki.

Eski binalarda yaşananlara maddi imkansızlık, devletin yeterli katkıya sağlayamaması vs. bir noktaya kadar sorumluluğu kendisinden uzaklaştırabilir ama yeni yapılan, denetimini senin yaptığın, imarı senin verdiğin, projeleri senin onayladığın .... yerde sorumluluğu üstünden atanı kabul etmiyorum. Çok ağır bir deprem olsa bile binanın ağır hasarlı da olsa ayakta kalması gerekiyordu. Bu binaların toplu mezar olması kabul edilemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt