6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mıllet ıstedıgı kadar yardımı ahbaba yapsın ama simdi ikisi beraber calısıyor haluk leventte onu paylastı zaten cünkü ahbabın sahada o kadar cok elemanı yok organize edecek. ahbap yapılan yardımlarda alınan konteyneri yiyecegi yine afad sayesinde paylastıracaktır
Benim meselem cidden o degil. Calismalari daha güzel.

AMAAAAAAAAA malum kitlenin 2 gündür hunharca saldirmasi nedir

ciliz bir destek gibi

ben chpye inanamiyorum artik

buradan bazi arkadaslar chp ile ne kadar icli disli oldugumuda bilir

cok yanlis yapiyorlar tam tesekkul destek vermeleri gerekirdi

kendi secmeninin buyuk cogunlugu oraya verdi bagisini

o bagislar chpnin namusudur ve depremzedelere gercekten gittiginin teminati olmalidir

milletimiz daha olayin vahametinde degil haluka giden paralar cokdan 2-3 milyarlar eurolari gecti bak rtede sallamaya basladi simdi itleri dozu arttiracak

baskiyla o paralari alacaklar bunu engellemek icin tam destek gerekir

Aga sakin bunun CHP ile ne alakası var? CHP seçmeni de bilmediği için yolluyor ama farkı yok ikisinin. Ahbap da AFAD'a vermeyecek mi sonuçta bu parayı? Bunu kafamıza koyalım. He belki seçime az kaldı diye bir ihtimal seçimden sonrasına bırakırlar. Öyle olursa eğer AKP giderse o para yardımseverlere kullanılır işte. Ama AKP 5 yıllık güvenoyunu alıp devam ederse Temmuz ayında bulamayız o parayı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Başkanlığın faydaları. Mesela başkanlık sistemi olmasa bu karar bu kadar hızlı alınmaz ve 5. günde değil 2-3 ay sonra uygulanırdı.

Ailesi hatta kendisi zarar görmüş belki yüzlerce AFAD görevlisi arama-kurtarma ekip görevlisi var. O yüzden ekipler organize olana kadar, yurt dışı yardımı gelene kadar TSK'nın süratle sahaya dahil edilmesi şarttı. Geç kalındı.

TSK askerlik süresince sıkı bir afet yönetimi eğitimi de vermeli. Okullarda mutlaka olmalı, söylemeye gerek bile yok.

köpeğinin havlaması sonucu kurtarma çalışması başlamış.enkazdan sağ olarak çıkarılmış hem kendisi hem köpeği.

Bence twitterda tag karartılıyor önce #istifa şimdi de #polis taglarında bunu ciddi hissettim gündemin ilk sırasında görülse bile akış çok az

Yol gideceğiz, can getireceğiz

Galatasaray Spor Kulübü olarak, AFAD’ın koordinesi ve Altur Turizm’in desteğiyle 24 otobüsümüzü depremzedelerimizi İstanbul’a getirmek üzere bu akşam afet bölgesine doğru yola çıkarıyoruz.

Depremzedelerimizi tahliye edip İstanbul'a getireceğiz.
Bölgeden hareket saati ve noktaları:
11 Şubat, 20.00
15 araç Hatay Stadyumu ve Fuar Alanı
7 araç Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü önü
2 araç Malatya AFAD binası önü

brawo Sn Altur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt