Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.583
- 29.068
- 2.993
Polonya ekibi 115. Saat’te bir vatandaşımızı sağ olarak kurtardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlatamazsın bunlara, ruhlar kokuyor bazılarınınŞu olayın insanın içine nasıl bir mutluluk verdiğini bilmeyen hadsizler o kadar iğrençleşmişlerki, o kadar çiğlerki bok atmayı biliyorlar.
Yaşı 30 olmadan lüks araçlar, yatlarda takılıp o paraların nereden geldiğini açıklamayacak kişiler yapıyor bunu bir de.
Yıllardır herkesin derdine derman oldu Haluk, kripto hesabı açtı 4 m dolar olmuştu en son, bunca insan gerizekalı da bir onlar akıllı sanki. Bu adam bedava konserler verdi yıllarca. O bilmiyor öu 3 senede bir iki şarkı çıkarıp sosyal medyada takılıp, önüne gelenle vakit geçirmey. Baksan kendi helal kazançlarından 5 kuruş kimseye faydası olmayan insanlar bunlar.
Neyse.
dün görmüştüm laptop gibi biseyden termal olarak izliyorlar bölgeyi tskda varŞu cihazı yapmak Aselsan için çocuk oyuncağı. TSK'da da çok ileri seviye cihazlar vardır diye düşünüyorum.
Teknik bir uzmanın çıkıp bunları düzenli açıklaması gerekiyordu.
O zaten olan bir şey ama çok geç kullanmaya başladılar gördüğümüz kadarıyla. Düşman tespitinde kullanıyorlar ısı farkına göre bakılan bölgeyi analiz ediyor.dün görmüştüm laptop gibi biseyden termal olarak izliyorlar bölgeyi tskda var
bu depremden sonra buyuk ıhtımal savunma sanayi bu alanada yönelecek ama herşey icin cok gecO zaten olan bir şey ama çok geç kullanmaya başladılar gördüğümüz kadarıyla. Düşman tespitinde kullanıyorlar ısı farkına göre bakılan bölgeyi analiz ediyor.
Olası İstanbul depremini düşününce hiçbir şey için geç değil.bu depremden sonra buyuk ıhtımal savunma sanayi bu alanada yönelecek ama herşey icin cok gec
sildim yanlışlık paylaştım. yanlış linki kopyalamışımiçten içe istiyordur bu yüreksiz
tepki yememek için böyle yazmıştır