Murat Arslan
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 2.015
- 1.405
- 1.413
Bunlar oracıkta niye öldürülmüyor. Birde vergimiz bunlara mi gidecek
Çünkü Türkiye bi hukuk devleti... bık bık bık gelirler az sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim isyerinde bir abimiz iş için kahramanmarasa pazar aksami gitti Arıkan otele. Yıkıldı gitti hala ses yokBi hastama işlem yapmıştım ağrısı geçmemiş sonra randevunun dolu bi güne hasta gelmezse aradan seni çağırırım dedim bugün geldi şöyle dedi, siz bana o gün randuvu vermeseydin ben iskenderuna işe gidecektim şu an orada aradığım hiçbir arkadaşıma ulaşamıyorum. Hayat bu kadar ince çizgide fırıldak olmaya gerek yok iki günlük dünya için. İyi ol doğru ol insan ol yeter
antep devam etmek isterse orda oynanması mümkün değil zatenGaziantep stadında çok ciddi hasar varmış kulüpler birliği toplantısında gündeme gelmiş yeni yapılan bir stadyumda nasıl bu kadar hasar olabilir anlayamıyorum özellikle depremden sonra toplanma alanları olarak da kullanılan yerler daha sağlam yapılması gerekirdi.
böyle bir şey olamazBunlar oracıkta niye öldürülmüyor. Birde vergimiz bunlara mi gidecek
Niyeböyle bir şey olamaz
Suriye'nin ortasına atsinlarEbedi Sınır dışı edilsede kafi... 3-4 gün sonra salıverirler
Arkadaşımın annesi babası kardesi vefat etti maalesef
Mantıklı düşünürsen niye olduğunu anlarsın bence
Suriye'nin ortasına atsinlar