6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bu kaldı başımıza gelmeyen. Yeter ulan

bu nedir yaa. Allah sonumuzu hayretsin. O bölgede kaplıcalar var bildiğim kadarıyla, sıcak su çıkışı vs olamaz mı? Ayrıca deprem anında çeşitli gaz salınımlarıda oluyor diye biliyorum, umarım öyle birşeydir.

Ülkede senelerdir döndür dolaş hep aynı şeyler afet olduğu siyasiler çıkıp bu yaşanan büyük bir şey afet diyorlar tabi ki öyle ama bunu minimuma indirmek de önlemler alarak oluyor. Her seçim zamanı yaklaştığında iktidar olsun muhalefet olsun bence artık gerçek hayatı ve yaşamı görmeleri lazım eğer deprem yaşanmasaydı ki keşke yaşanmasaydı muhtemelen 1 hafta sonra imar barışı duyurusu yapılacaktı niye çünkü seçim yaklaşıyor bakın biz bunu yaptık demek için bir şeyler çıkarıyorlar sonrasını düşünmüyorlar başa geçmek için ya da kalmak için her siyasi kuruluş sadece günü düşünüyor. Umarım artık saçma sapan sırf oy toplamak için değil gerek üretim gerek binalar gerek teknoloji olarak kuvvetlenmemiz gerektiğini anlayıp bunlara yatırım yaparlar halk tarafından seçilir artık halkında cehalet yerine bilime güvendiği zaman çoğu şey düzelmeye başlayacak. Bir yerden yeter demezsek verdiklerine tamam diyip göz yumulursa bugün değil yarın değil 10 yıl belki 20 yıl sonra tekrardan afet yaşayınca daha ağır şeyler yaşanacak.

Bu arada size felaket bir olay anlatayim

Burada yardim organizasyonu oldu

Bizim turk nakliyecilerden yardim istendi

Hepsi para istedi en ucuzu 3000 euro istedi (bilmeyenler icin buradan isvicreden trye normal fiyati 4500-5000 euro arasi bir tirin)

Avusturyali ve isvicreli uc sirket 5 tir bedava nakliyeyi kabul etti sonra

😡 Millet utandi resmen ya rezillik

Yaw nasil tweet o. 15 20 tane 6 buyuklugundeki artci nedir? Celal Sengor ve Naci Bey hic bahsetmedi.

Aslında herkesin maskeyle bi aşinalığı var yakın zamandan zorunlu tutulsa nasıl olur ki
Nefes yolu neyse de tuvalet, banyo vs hijyen sıkıntılı.Tuvalet kuyrukları var deniyor.O bölgeyi boşaltmak ilk etapta en doğrusu gibi,o yüzden başka şehirlerde otellere ve kamu kurumlarına taşınma mantıklı geldi bana.

Evet, oglenki depremi ben artci saniyordum. Galiba uzak diye ( Elbistan) sabahki gibi hissetmedim..

twittera giremiyorum sadece bende mi bu problem?

Dağ kanunu resmen bunun önünü alacak olan devlet bu şekilde olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt