Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
suratından belli zaten kalbinin kara olduğu.Kadının alaycı tipini gördün değil mi
Bunlardan hesap sorulmazsa sormayanların allah belasını versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
suratından belli zaten kalbinin kara olduğu.Kadının alaycı tipini gördün değil mi
Bunlardan hesap sorulmazsa sormayanların allah belasını versin
valla zerre üzüldün mü Emrah? dersen
Hayır, hafif tebessüm bile ettim.
lan onlara ben çok üzüldüm. 50 tane o hayvanı bu canlıya değişmem.Enkazlarda çalışan arama-kurtarma köpeğinin patisi yaralanmıştı. Açıkçası çok daha fazla üzdü o görüntü beni. Umarım iyileşmiştir.
Şirketler, serbest piyasa, kapitalizm budur
Halen bile beslenmeye çalışır
Dalyarroya bak 5. gün gitmiş bölgeye artistlik yapıyor. Bunu yakınlarını 4. gün yetkili kimse gelmedi diye kaybeden depremzedelerin yanında söylesene aslan parçası.![]()
Bunu bulup kolon kolon göçen binaları sokmak lazım
bu sözleri halk içinde söyleyecek büzük bunlarda olsaydı başkalarının büzüğünü yalıyor olmazlardı.Dalyarroya bak 5. gün gitmiş bölgeye artistlik yapıyor. Bunu yakınlarını 4. gün yetkili kimse gelmedi diye kaybeden depremzedelerin yanında söylesene aslan parçası.
Tip adamdırBu arada dün mv lerin hepsine laf etmiştim. TiP in mvleri deprem bölgesindeymiş, arama-kurtarmadaymışlar.
Vallahi ben çelik yapı bina fanatiğiyim. Bana kalsa evler inşa ayakta kalabilecek yapı olan celikten olmali. Bir gün güzel bir arazi bulabilirsem apartman dairesi yerine bu sekilde bir yapı sahibi olmak istiyorum.Evler yıkıldı yıkılmayanda hasar aldı bu saatten sonra kimse ordaki evlerde oturmak istemez ve hepsi istanbula gelir,bunun yerine o insanları çevre illere dengeli yerleştirmek lazım ki istsnbula düzensiz göç olmasın
Yerleştirildikleri yerde zaten okul var zaten yaşam var,enkaz olan şehirlerdeki okulları onarmak ve geçici konaklama için para harcamak gereksiz,evet çok büyük meblağlar gerekecek yeniden inşa için ama en azından para bir kere harcanır doğru harcanır
Altaylının yayınında mustafaydı galiba hocanın adı orada fay hattı olduğu için betonarmeden ziyade konteyner prefabrik tarzı modüler yapılaşma olması gerektiğini söyledi güzel bir çalışma ve planlamayla bundan sonrasının tedbiri alınmış olur
Bu şehirlere fabrikaların vs yapılması lazım hem tekrar göç alabilsinler hem iş imkanı bulabilsinler
Yani her açıdan herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmeli öyle yapılmalı,tokinin betonuna yeni 20 katlı mezarlara gerek yok