- 5 Eylül 2014
- 84.361
- 70.122
- 4.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formaları alan da Türk firma cikti. Çok efektif değil şimdilik. 3 formaya 5 milyon verdi.amaç burada daha çok insana erişmek ve onlarında başka yollarla bağış yapmasını sağlamak
zaten ekstra para yardımı yapılıyor
çok zeki milliyetçi insanlar gördüm ama siyasetçilerinin alayında beyin yok. Bu çok garipkonya
bu üm*'te harbi zerre beyin yok
Dayı bunlar taşşak mı geçiyor hepiniz mi gerizekalısınız biz napiyoruz demediniz mi

Ve Merih sayesinde haberdar olmalarına rağmen 1 story bile paylaşmadılar.Trnin nüfusundan çok takipçiniz var, baş sağlığı dilemek çok mu zordu.Merihin imzalı forma olayi nedir ya? İmza bağışlıyor futbolcu. Çok saçma bir olay. Madem destek diyorsan para bağışla. Tenezzul edip imzalarını bağışlıyorlar vay be. Messi ve Ronaldo efendiler ve diğerleri!
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk çıkış yaptığında, dikkatimi çekmişti, oy için alternatif diye düşünüyodum, en kötü meclise girmeli falan diyordum ama hakikatten eline yüzüne bulaştırdı.muhalif olup şu ortamda oyunu azaltmak...
özdağa 5 koyun versek akşama kaybeder
hepsi öylehabertürk muhabirlerinin dangalak olması özenle seçim sonucu mu?
ananın var deseler gayet güzel cevap olurSu depremzedelerle konusurken sacma sapan sirf aci dolu cevaplar duymak icin sorular soran gerizekali muhabirlerin de allah belasini versin
Gidecek hic mi yeriniz yok diye soruyo ya
hepinize çok teşekkürler
yaptığınız müthiş organizasyon, koordinasyon
hiçbir zaman gs taraftarının yüzünü kara çıkarmadınız
yaptığınız her işte alnınız akıyla çıktınız
saygılar
Aynen bunu ben de düşündüm dün. Kötü habere Like atınca kendimi kötü hissediyorum.Yav bazı mesajlara/haberlere like vermek rahatsız ediyor beni, en azından durgun bir surat filan olsa.![]()
Offffff