Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.544
- 109.356
- 4.878
Harika bir yer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harika bir yer
Yargılanacaksın! Bütün belediye başkanları gibi sen de. şerefiniz varsa gevşek gevşek kaderden bahsetmezsiniz.
TFF, ligden çekilen takımların 'kalan müsabakalarda' 3-0 hükmen yenik sayılmasına (rakip takımların 3-0 galip sayılması) karar verdi.
Tescilli oynama yokÖnceki maçlar ne olacak ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şu binaların altına market,mağaza kültürünü zaten ülke olarak bırakmak lazım aslında.
Ey(!) İsrail bile senden fazla dua ediyor...
Markete daha uygun yapılma nasıl bişey anlamadım inan kiVeya bina ona göre yapılmalı. Eski binaların hiçbiri "Buraya market yapılacak" diye yapılmamış gibi duruyor. Yeni yapılanlarda daha dükkan kullanımına müsait yapılıyor alttaki dükkanlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Allahuekber seslerinden rahatsız olmuyorum ama çok gereksiz yerde söyleniyor bazenCok güzel ve anlamli bir görüntü cünkü bizim dinimiz farkli dinlere kapali degil öyle oldugunu zannediyorlar sadece
Ama ayni zaman da insanlarin Allahu ekber yani Allah büyüktür diye seslenmelerinden rahatsiz olmamak lazim sonucta musluman bir ülke de yasanan bir facia var
Eksi sözlük te gördüm mesela bu konu da celiski
ya kemal derdini senin, konumuz bu mu