6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yargılanacaksın! Bütün belediye başkanları gibi sen de. şerefiniz varsa gevşek gevşek kaderden bahsetmezsiniz.

Hesap verecekler, yaptıkları şeylerden dolayı hesap verdiklerinde insanın kaderinde yaptığı seçimlerin ne kadar etkili olduğunu öğrenecekler. Bir ilçenin yarısı yok oldu deyip kenara mı çekileceksiniz yerel yöneticiler?!

Televizyona her konuda bir uzman çıkıyor telekomünikasyon konusunda bir tane uzman çıkarmak kimsenin aklına gelmiyor. Şebekenin genel çalışma prensibi ve nelerin lazım olduğu anlatılsa hem insanlar durumu anlayacak hem de gerekli olan teknik destek için diğer kuruluşlarla olan etkileşim artacak. Bu şirketler özel kendileri yapması lazım ama olağünüstü bir durum var.

Ey(!) İsrail bile senden fazla dua ediyor...

Cok güzel ve anlamli bir görüntü cünkü bizim dinimiz farkli dinlere kapali degil öyle oldugunu zannediyorlar sadece

Ama ayni zaman da insanlarin Allahu ekber yani Allah büyüktür diye seslenmelerinden rahatsiz olmamak lazim sonucta musluman bir ülke de yasanan bir facia var

Eksi sözlük te gördüm mesela bu konu da celiski

Veya bina ona göre yapılmalı. Eski binaların hiçbiri "Buraya market yapılacak" diye yapılmamış gibi duruyor. Yeni yapılanlarda daha dükkan kullanımına müsait yapılıyor alttaki dükkanlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Markete daha uygun yapılma nasıl bişey anlamadım inan ki :)

Bina altı marketler, mağazalar boydan boya cam yapıldığı için sürekliliği bozuyor. Buna da ülke genelinde kimse dikkat etmiyor

Cok güzel ve anlamli bir görüntü cünkü bizim dinimiz farkli dinlere kapali degil öyle oldugunu zannediyorlar sadece

Ama ayni zaman da insanlarin Allahu ekber yani Allah büyüktür diye seslenmelerinden rahatsiz olmamak lazim sonucta musluman bir ülke de yasanan bir facia var

Eksi sözlük te gördüm mesela bu konu da celiski
Ben Allahuekber seslerinden rahatsız olmuyorum ama çok gereksiz yerde söyleniyor bazen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt