Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu tekbir getirilen yer depremzede göçük altından çıkartılıyor, zaten psikolojisi berbar; sen tepesinde böğürüyorsun. ne olarak bağırırsan bağır.Cok güzel ve anlamli bir görüntü cünkü bizim dinimiz farkli dinlere kapali degil öyle oldugunu zannediyorlar sadece
Ama ayni zaman da insanlarin Allahu ekber yani Allah büyüktür diye seslenmelerinden rahatsiz olmamak lazim sonucta musluman bir ülke de yasanan bir facia var
Eksi sözlük te gördüm mesela bu konu da celiski
Vefat sayısını kaçta sabitleyecekler acaba sizce ?
Ben Allahuekber seslerinden rahatsız olmuyorum ama çok gereksiz yerde söyleniyor bazen
Erzincan'a (33000'di sanırım) yaklaşmaz bile.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dostum ayın 8'inde atmışlar bu tweeti, ondan bir gün önce de kurtarma ekibi göndermişlerzahmet etmişler, her şey bittikten sonra
Markete daha uygun yapılma nasıl bişey anlamadım inan ki![]()
Bina altı marketler, mağazalar boydan boya cam yapıldığı için sürekliliği bozuyor. Buna da ülke genelinde kimse dikkat etmiyor
www.instagram.com
Öyle birşey denemeyin, yuruyemiyorsunuz o sırada. Durana kadar uygun bir yerde beklemek en mantiklisiNormalde depremde en yakın eşyanın yanına çöküp geçmesini bekleyin derler ama şunları okuduktan sonra hızlıca kaçmayı daha mantıklı bulmaya başladım.
İnşallah daha fazla artmaz ama genel kanı 39 Erzincan + 99 Gölcük depreminden bile fazla olacağı yönünde
Öyle birşey denemeyin, yuruyemiyorsunuz o sırada. Durana kadar uygun bir yerde beklemek en mantiklisi
8 şubatta göndermişler, erken veya gec onemli degil onumuzdeki aylar bu ihtiyaclar hep olacakzahmet etmişler, her şey bittikten sonra