6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok güzel ve anlamli bir görüntü cünkü bizim dinimiz farkli dinlere kapali degil öyle oldugunu zannediyorlar sadece

Ama ayni zaman da insanlarin Allahu ekber yani Allah büyüktür diye seslenmelerinden rahatsiz olmamak lazim sonucta musluman bir ülke de yasanan bir facia var

Eksi sözlük te gördüm mesela bu konu da celiski
yahu tekbir getirilen yer depremzede göçük altından çıkartılıyor, zaten psikolojisi berbar; sen tepesinde böğürüyorsun. ne olarak bağırırsan bağır.

Ben Allahuekber seslerinden rahatsız olmuyorum ama çok gereksiz yerde söyleniyor bazen

Dedigin gibi olabilir

Ben mesela dün gördüm 10 günlük bebek cikarildi enkaz da yani mucize gibi birsey,sevincten tekbir getiren insanlar vardi bunun bir sakincasi olmamali diye düsünüyorum benim görüsüme göre

Aksini düsenen varsa tabiki saygi duyarim

Eksi sözlük te okudugum mesajlar celiskiliydi sadece onu belirtmek istedim

Bi tarafin yaptigi hos geliyor ama kendi insanimizin yaptigi kötü geliyor kulagimiza oysa ikisinin de herhangi bir inancli insana rahatsiz edici olmamasi gerekir

Bu tek katli binanin yikim kararini anlayamadim (!)

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Markete daha uygun yapılma nasıl bişey anlamadım inan ki :)

Bina altı marketler, mağazalar boydan boya cam yapıldığı için sürekliliği bozuyor. Buna da ülke genelinde kimse dikkat etmiyor

İlk olarak ev olarak planlanıp sonra dükkana dönüştürülmüş binalar olabilir demek istedim. Temel atarken giriş katta dükkanlar olacağı planlanmışsa sorun olacağını sanmıyorum. Dünyada apartmanların altında olmayan bir dükkan yok. Dükkan dediğin eninde sonunda bir apartmanın altında olacak zaten. Nerede olacak?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Normalde depremde en yakın eşyanın yanına çöküp geçmesini bekleyin derler ama şunları okuduktan sonra hızlıca kaçmayı daha mantıklı bulmaya başladım.
Öyle birşey denemeyin, yuruyemiyorsunuz o sırada. Durana kadar uygun bir yerde beklemek en mantiklisi

Bild Gazetesine göre silahli catisma yüzünden Alman ve Avusturyali yardimcilar güvenlik nedenleri yüzünden kamplarina dönmüs ve suan kimseye yardim edemiyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt