Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok güzel ve anlamli bir görüntü cünkü bizim dinimiz farkli dinlere kapali degil öyle oldugunu zannediyorlar sadece
Ama ayni zaman da insanlarin Allahu ekber yani Allah büyüktür diye seslenmelerinden rahatsiz olmamak lazim sonucta musluman bir ülke de yasanan bir facia var
Eksi sözlük te gördüm mesela bu konu da celiski
Ben çok dindar biri sayılmam ama bu ekşicileri gördükçe gerçekten ağzım açık kalıyor. Adamlar sabahtan akşama kadar dine sövüyor. Hıristiyan olsak sanki tüm dertlerimiz çözülecekmiş gibi. Söylüyorum ülkece Hıristiyan olsak bu sefer de Brezilya’dan ya da diğer Güney Amerika ülkelerinden hallice olurduk. Bizim ülkenin dertlerinin temeli sadece din değil. Toplumda genel bir cehalet sorunu var.
Bu nedir![]()
BofA and Fitch report first damage estimates from the quake - P.A. Turkey
Bloomberg reported that Turkish President Recep Tayyip Erdogan said the initial state response had been slowed by the fact that emergency personnel and their families were themselves trapped under collapsed buildings. BoFA estimates that rebuilding costs in Turkey could be between $3 billion...www.paturkey.com
sözlük kristiyan değil ki? dinsiz daha çok.Ben çok dindar biri sayılmam ama bu ekşicileri gördükçe gerçekten ağzım açık kalıyor. Adamlar sabahtan akşama kadar dine sövüyor. Hıristiyan olsak sanki tüm dertlerimiz çözülecekmiş gibi. Söylüyorum ülkece Hıristiyan olsak bu sefer de Brezilya’dan ya da diğer Güney Amerika ülkelerinden hallice olurduk. Bizim ülkenin dertlerinin temeli sadece din değil. Toplumda genel bir cehalet sorunu var.