6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok güzel ve anlamli bir görüntü cünkü bizim dinimiz farkli dinlere kapali degil öyle oldugunu zannediyorlar sadece

Ama ayni zaman da insanlarin Allahu ekber yani Allah büyüktür diye seslenmelerinden rahatsiz olmamak lazim sonucta musluman bir ülke de yasanan bir facia var

Eksi sözlük te gördüm mesela bu konu da celiski

Ben çok dindar biri sayılmam ama bu ekşicileri gördükçe gerçekten ağzım açık kalıyor. Adamlar sabahtan akşama kadar dine sövüyor. Hıristiyan olsak sanki tüm dertlerimiz çözülecekmiş gibi. Söylüyorum ülkece Hıristiyan olsak bu sefer de Brezilya’dan ya da diğer Güney Amerika ülkelerinden hallice olurduk. Bizim ülkenin dertlerinin temeli sadece din değil. Toplumda genel bir cehalet sorunu var.

😢😢😢

Adıyaman’daki otel enkazında Kuzey Kıbrıslı voleybol takımı kafilesinden 35 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, arama kurtarma çalışması tamamlandı
.

1676137540225.webp

Ben çok dindar biri sayılmam ama bu ekşicileri gördükçe gerçekten ağzım açık kalıyor. Adamlar sabahtan akşama kadar dine sövüyor. Hıristiyan olsak sanki tüm dertlerimiz çözülecekmiş gibi. Söylüyorum ülkece Hıristiyan olsak bu sefer de Brezilya’dan ya da diğer Güney Amerika ülkelerinden hallice olurduk. Bizim ülkenin dertlerinin temeli sadece din değil. Toplumda genel bir cehalet sorunu var.

Din’le alakasi yok dedigin gibi insanlarla alakasi var bu durumun

Ben hristiyan bir ülke de yasiyorum mesela,bir kez olsun bile düsünmedim veya demedim ki kilise çanından rahatsiz oluyorum veya onlar benimle ilgili hic düsünmediler veya yüzüme karsi demediler neden oruc tuttugumu veya bir baska birseyi

Ne yazik ki cograyfa ile alakasi da var,bazi insanlar sanki hayatinda hic yahudi veya hristiyan görmemis tanimamis gibi hareket ediyorlar bu yüzden saygi duyulmuyor herhangi bir dine

Neyse konumuzun disina cikmayalim ben öyle bir paylasim gördügüm icin görüsümü belirtmek istedim sadece

Biz Türkiye'den çok şeyler diyemiyoruz yurtdışındaki arkadaşlar biraz yazsın artik

sözlük kristiyan değil ki? dinsiz daha çok.

toplumdaki cehalet sorunu da dini anlayışlarla direkt bi ilişki içinde, genel olarak islam coğrafyalarının hepsinde olduğu gibi zira islamda geleneksel olarak dinden çok dincilik ön planda tutuluyor, bu da dini kimlik politikasına dönüştürerek bireyi niteliksizleştiriyor. bi toplumda niteliksiz bireyler çoğunluktaysa din doğal olarak ticari bi hal alır, sonuç ak parti.

TFF: “Gaziantep FK ve Hatayspor’dan yabancı oyuncu transferi durumunda; 14+3 olan yabancı sınırı, 16+3 olarak revize edilebilecek ve sezon sonuna kadar bu durum geçerli olacak.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt