6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet alkışlıyor ellerin dert görmesin falan diyor

Eleştirenlere de ılık, vatan haini diyorlar
Valla kanka ne bileyim bu derece sert müdahale de abartı geldi. Yakalarsın itleri atarsın bi yere birbirini yesinler. Bizim halk böyle konularda duygusal olduğu için, yarın öbür gün bambaşka videolar izleyebiliriz

joblayan eller dert görmesin! adamlar nasil olsa 1-2 gün yatar cikarim düsünüp yapiyorlar. böyle oldugu görülünce bir nebze düzelme olur. Ne demek depremzedelerden calmak? Böyle alcak ca birsey olmamali

Bu mevzuyu uzatmayın bence ,yagmacilara yapılanlar ekseri doğru asker polis bilerek sağlam dövüyor çünkü çıktıkları mahkemede tutuksuz yargılanacaklarini biliyor
Müteahhitler uzun süreli hapis yatarmi sizce hani nerde deliller
99depremi müteahhitlerinin kaç tanesi hapis yatmış isterseniz bakın
Bu ülkede orman kanunları geçerli sağolsun polis ve askerde bunu uyguluyor

İşin insani tarafını geçtim, uluslararası alanda belamızı gondikleyecek bir hal aldı bu dayak olayları. Bütün dünyanın birlik olup bize yardım etmeye odaklandığı noktada tehlikeli sularda yüzüyoruz.

Bu durumun üstüne yoğunlaşılmalı. Delilleri sadece suçlular karartmak ister. Devlet yine bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Yıkım durdurulmuş... Hatayda o belediye başkanından çıkacak büyük bişeyler

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar.

Yağmacıları döven polislerin ellerine sağlık. Az bile yapıyorlar. Yüz binlerce insanın etkilendiği depremde çıkıp yağmacılık yapan adama bir gram acımam. Insanlık dışı harakette bulunanlara karşı insanlık taslanmasını beklemem ben.

Bu mevzuyu uzatmayın bence ,yagmacilara yapılanlar ekseri doğru asker polis bilerek sağlam dövüyor çünkü çıktıkları mahkemede tutuksuz yargılanacaklarini biliyor
Müteahhitler uzun süreli hapis yatarmi sizce hani nerde deliller
99depremi müteahhitlerinin kaç tanesi hapis yatmış isterseniz bakın
Bu ülkede orman kanunları geçerli sağolsun polis ve askerde bunu uyguluyor
Mevzu burda kitleniyo aslında alınıp içeri atılsalar kesinlikle bişey yapılmamalı ama alınanlara bişey yapılmıyor sen elini sürmesen yargı salacak ertesi gün başka yeri yağmalayacaklar o yüzden en azından dövelim diyolardır

Bu görüntüler tehlikeli, bizim daha çok yardıma ihtiyacımız olacak. En azından video ile yayınlanmasınlar.

İşin insani tarafını geçtim, uluslararası alanda belamızı gondikleyecek bir hal aldı bu dayak olayları. Bütün dünyanın birlik olup bize yardım etmeye odaklandığı noktada tehlikeli sularda yüzüyoruz.
Twitterdakilere bırakılsa öldürülsün falan

Kulak kesme videosu Meksika 'dan Türkiye ile alakası yok. Daha geçen gün hepimiz yağmacılara karşı vur emri verilmeli diyorduk. Şimdi kemer ile dövülen 2 yagmacı videosu görünce hemen bazıları farklı düşünmeye başlamış. Sanki normal bir dönemdeyiz. Güvenlik güçleri oldukça sert olmalı. Daha dün adamlar baraj taştı diyip şehri boşaltti neredeyse bütün şehri yağmalayacaklardı.

Galatasarayın son instagram paylaşımı çok güzel
Cidden ayrım anlamında değil her yerde varız herkesin gönlüne dokunuyoruz
Umarım böyle kalmayıp zenginler bu çocukların geleceği için her şeyi yaparlar

Bi insan annesini babasını kaybettiğinde yıllardır kendine gelemiyor
Bu çocukların psikolojisi bambaşka durumda olacak

ne yapıldığı zerre umrumda değil hatta ben daha beterini belki yapardım o psikolojide. Video ile yayınlanması aptalca. Bunlar delil.
Bu videolar ileride pkklı hesaplar tarafından halkımız zulüm görüyor diye paylaşılacak her defasında. Kimse depremmiş yağmacıymış diye hatırlamayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt