- 5 Eylül 2014
- 84.347
- 70.104
- 4.393
Bunu gördüğüm iyi oldu twitterdan tekrar giriştim Ümit’e. Çakal herifDemirtaş'a katılacağım aklıma gelmezdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu gördüğüm iyi oldu twitterdan tekrar giriştim Ümit’e. Çakal herifDemirtaş'a katılacağım aklıma gelmezdi.
Düşünüyorum da aklıma bile gelmezdi. Bunların nasıl aklına geliyor ilk işleri yağmacılık yapmak anlam veremiyorumAdaletin olmadığı yerde anarşi başlar.
Yağmacıları döven polislerin ellerine sağlık. Az bile yapıyorlar. Yüz binlerce insanın etkilendiği depremde çıkıp yağmacılık yapan adama bir gram acımam. Insanlık dışı harakette bulunanlara karşı insanlık taslanmasını beklemem ben.
Fransız fetöcü Galatasaray hepsinden öte gidiyor. Bu ülkenin bel kemiği Galatasaraydır. Parayla değil yürekle yapılıyorulan hep kemik gibi sağlam karakterli sporcularımız var.
Bir Suriyeli hırsızın kulağını kesmişler heralde. Videoyu izlemedim. Şiddet olayının boku çıktı.
Ümit adlı vatandaş ilk günden beri feci şekilde provokasyon yapıyor. Gak diyeni gözaltına alan erk neden kendisine gık demiyor biliyoruz.
bizim ex pilot mu bunlar?Niğde Anadolu bu sene küme hattındaki bir ekipti depremde kendi açıkladıklarına göre depremde tesis kullanılamaz hale gelmiş kolonlar kırılmış futbolculardan 2 tanesi hariç şehri terk etmiş ve tffye ligden çekilme başvurusu yapmışlar kabul edilmiş Sizce bu etik bi davranış mı fırsatçılık mı
Ben de ondan bahsediyorum. Kimlerin dümenine su taşıdığı uzun süredir ortada.Niye alsınlar ki ? Gündem değiştiriyor iste