6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu görüntüler tehlikeli, bizim daha çok yardıma ihtiyacımız olacak. En azından video ile yayınlanmasınlar.

Ya bırak hocam duyar kasmayı yaa. Videolar beni tatmin bile etmiyor, hırsımı alamıyorum bu orul çocuklarından.
Benim orada çolum çocuğum ölmüş olacak, sen benim yıkık evime girip çocuğumdan kalan son hatırayı çalacaksın öyle mi.

Dilim dilim kessem içim soğumaz. Az bile yapıyorlar, herkesin ortasında yapacaksın ibreti alem için. Halka bırakacaksın onların içi soğuyacak.

Şimdi burada insan hakları felan filan konuşmayın. İnsan olanın insan hakkı olur. Bunlar hayvan diyeceğim ama onlar bile daha şerefli

Ya bırak hocam duyar kasmayı yaa. Videolar beni tatmin bile etmiyor, hırsımı alamıyorum bu orul çocuklarından.
Benim orada çolum çocuğum ölmüş olacak, sen benim yıkık evime girip çocuğumdan kalan son hatırayı çalacaksın öyle mi.

Dilim dilim kessem içim soğumaz. Az bile yapıyorlar, herkesin ortasında yapacaksın ibreti alem için. Halka bırakacaksın onların içi soğuyacak.

Şimdi burada insan hakları felan filan konuşmayın. İnsan olanın insan hakkı olur. Bunlar hayvan diyeceğim ama onlar bile daha şerefli
la bi oku la oku ne yazmışım oku! video ile yaymasınlar diyorum oku bi oku!

Bu Taha Duymaz'ın aşçı/influencer olması dışında özelliği ne?

Bu videoda ki 27. Saniyede ki adam bu milletin acılarından etkileşim kasıyorlar birde koymuş altına acıklı bir müzik gelsin etkileşim izlenme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt