6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1509 ve 1766 depremleri aynı fayda

1766-1509=257

1766+257=2023

İzmitte 1754 ve 1719 da iki tane deprem var. 1766 dan 12 ve 47 sene önce

Diğer kısmı söyledi mi bilmiyorum 1462 de İzmit tarafına yakın hatta bir deprem var. O da 1509 depreminden 47 sene önce.

Kandilli sitesine göre 447 yılında İZmit 478 yılında İstanbul depremi de 31 yıllık bir periyoda sahip.

Aynı fay (İstanbul-Kumburgaz hattı) ise 478, 986, 1509 ve 2032 gibi oluyor periyodik olarak.

Onun teorisine göre eğer tarih bu açıdan tekerrürer ise istatistiksel olarak

2023-2046 yılları arasında olma olasılığı çok yüksek. 2032 tarihi de 500 yılda bir 7.5-8 bandında deprem üreten (508, 523 yıl sonra iki deprem üretmiş ve 1509’dan beri 514 sene geçmiş) İstanbul Trakya fayının komple kırıldığı senaryo için ortalama aralık.

Açıkçası istatistike meraklı biri olarak ortalama (508,523 ve depremsiz 514 sene) geçirmiş bu hat beni korkutuyor. Bu kısım içinde 2023-2026 arası için sıkıntılı olabilir ortalama sürelere bakarsak.
Abi eninde sonunda ve çok yakın zamanda olacak tarih ve bilim bize bunu söylüyor, şu andan itibaren hukumet ve halk olarak harekete geçmezsek, bu felaket Türkiye için solda sıfır kalır maalesef.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğitimli insana en çok ihtiyaç duyulan zamanda yöneticilerin aklına ilk gelen çözüm üniversitelerin %90'ının doğru düzgün beceremediği ve öğretimdeki verimi inanılmaz azaltan online eğitime geçmek oldu. Bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerekiyor yoksa tam anlamıyla bir kayıp nesil gelecek.

bugun daha çok mucize olsun,iyi geceler

Bu günlerde cok bela okudum ki, benim icin cok agir bir sey. Bu adama da okumak istemiyorum, ama yeter ya. Bu hükümet altinda ekonomik krizler, pandemiler, darbeler, ic savasa giden ortamlar, her sey oldu ama sen degil cumhurbaskani olmak RTE´ni zora sokacak bir rakip olarak bile durmuyorsun. Gercekten yeter ya, su ülkedeki koltuk sevdasi nedir. Sen 75 yasinda cb olsan ne olmasan ne. Millet seni istemiyor iste.
Valla açık konuşayım iktidar da bunlar olsaydı yine pek değişen bir şey olmazdı bu depremde, kimseyi kandırmayalım.

Değişim istiyorsak komple değişim lazım

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu günlerde cok bela okudum ki, benim icin cok agir bir sey. Bu adama da okumak istemiyorum, ama yeter ya. Bu hükümet altinda ekonomik krizler, pandemiler, darbeler, ic savasa giden ortamlar, her sey oldu ama sen degil cumhurbaskani olmak RTE´ni zora sokacak bir rakip olarak bile durmuyorsun. Gercekten yeter ya, su ülkedeki koltuk sevdasi nedir. Sen 75 yasinda cb olsan ne olmasan ne. Millet seni istemiyor iste.
Kesinlikle, evet bi değişime ihtiyaç var, ama bu bu milletin ihtiyacı olan kişi "bu"değil, istemiyor seni halk anla artık şunu

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çalıştığım otele 9 tane depremzede yerleştirdik.Yani Allah bir daha yaşatmasın halleri perişan 4 5 gün misafir edecekmişiz.birseye inanırsınız inanmazsınız sizin bileceginiz iş ama şuan başını sokacak bir evi sofraya koyacak bir aşı olan ölene kadar alnını secdeye koysa suaninin şükrünü ödeyemez. Maddi manevi gücümüzün son limitine kadar hatta fazlasını yapmalıyız.5 gün sonra nereye giderler ne yaparlar çok fena oldum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt