Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Pm reyisBuradan paylaşamıyorum twitterda linç edilip öldürüldükleri söylenen 4 kişinin görüntüleri düştü önüme bu kadarı fazla bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pm reyisBuradan paylaşamıyorum twitterda linç edilip öldürüldükleri söylenen 4 kişinin görüntüleri düştü önüme bu kadarı fazla bence
Bi nesil okul görmeden mezun olucak 2019 dan bu yanaBunu söyledim hayat devam etmeli herseyi bir kenara bırakarak olmaz. Eğitime ara vermek nedir ya
Senin pm kapalı galibaPm reyis
Nerde oBuradan paylaşamıyorum twitterda linç edilip öldürüldükleri söylenen 4 kişinin görüntüleri düştü önüme bu kadarı fazla bence
En sevmediğim herifte ilk 3 teçıktı bıyığını ...
@Onur AVCI bana da atsana reisPm reyis
bana yabanci arkadaslar neden bu kadar buyuk kayip oldu bu kadar yuksek olcekli deprem bolgesinde neden yuksek binalar var, neden bazi binalarda hic hasar yok digerleri tuz buz olmus diye sorunca yolsuzlugu ahlaksizligi aciklayamiyorum..
bana yabanci arkadaslar neden bu kadar buyuk kayip oldu bu kadar yuksek olcekli deprem bolgesinde neden yuksek binalar var, neden bazi binalarda hic hasar yok digerleri tuz buz olmus diye sorunca yolsuzlugu ahlaksizligi aciklayamiyorum..
Toki binaları gayet iyi durumdaymış yani bütün binalar toki binaları gibi olsaydı bu kadar kayıp olmazdı yani isteyince oluyormuş demek ki.Bi nesil okul görmeden mezun olucak 2019 dan bu yana
Toki binaları konuşulmuş ayrıyetten ,hatayda ki toki hastanesi kullanım dışında
iddaa kuponu doldurur gibi deprem yorumu yapıyor. bizim gerizekalı millet de buna inanıyorne diyor