6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana yabanci arkadaslar neden bu kadar buyuk kayip oldu bu kadar yuksek olcekli deprem bolgesinde neden yuksek binalar var, neden bazi binalarda hic hasar yok digerleri tuz buz olmus diye sorunca yolsuzlugu ahlaksizligi aciklayamiyorum..

Ben çatır çatır açıklıyorum 1 haftadır bana böyle soru soran yakın arkadaşlarıma ve iş arkadaşlarıma. Yok artık abartıyorsun falan diyenler oluyor, inanmıyorlar günümüzde böyle şeylerin olabileceğine.

bana yabanci arkadaslar neden bu kadar buyuk kayip oldu bu kadar yuksek olcekli deprem bolgesinde neden yuksek binalar var, neden bazi binalarda hic hasar yok digerleri tuz buz olmus diye sorunca yolsuzlugu ahlaksizligi aciklayamiyorum..

Bölge halkı kendi menfaatleri için imar affı çıkaranlara %70 oy verdiyi nasıl açıklarsın bilmiyorum gerçekten..

Bi nesil okul görmeden mezun olucak 2019 dan bu yana 🤔☹️

Toki binaları konuşulmuş ayrıyetten ,hatayda ki toki hastanesi kullanım dışında
Toki binaları gayet iyi durumdaymış yani bütün binalar toki binaları gibi olsaydı bu kadar kayıp olmazdı yani isteyince oluyormuş demek ki.
Hatay da iyi hastanede bilgim yok maalesef ama eğer yıkıldıysa kim yer almışsa bu projede hesap vermeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt