6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polis almış eline kemeri, üç kişiyi kemerle dövüyor. Hiç yakıştıramadım bu görüntüleri. O kişiler ayakta, önce yere yatırmaları ardından dövülmeleri gerekiyor.

video çekilmemeli diyorum ben de ztn

sen biri karşı çıksın da düello yapayım niyetindesin sanırım ama dövülmelerine karşı değilim, video olayına karşıyım. polis dövüyosa da sivil kıyafetle dövse daha şık olur

sen biri karşı çıksın da düello yapayım niyetindesin sanırım ama dövülmelerine karşı değilim, video olayına karşıyım. polis dövüyosa da sivil kıyafetle dövse daha şık olur

Yok hiç öyle düello niyetinde değilim Hayri, yanlış anladın. Dövülüp dövülmemeleri de umurumda değil. Elin yağmacısının avukatlığını yapacak değilim. Polis ağabey dediğin gibi üniformasını çıkarıp dövse daha iyi olurdu. İleride sıkıntı yaşar bir de. Bundan dolayı yargılanmasını istemem.

Anormal durumlarda anormal çözümler olacak tipte ülkeyiz ,garip gelsede birde bunlarla uğraşılmaz ,inşallah masum birileri arada kaynamaz ,tek beklentim bu
Yoksa özellikle şeriat ülkelerinden gelenleri o tarafın hukuğuna uygun tımar edilmeleri daha uygun 👍

yıkımın büyük olduğu ebrar sitesinden 2 kişinin yaşadığına dair sinyal alınmış

Doğru yada değil lakin insanlar canları ile uğraşırken, kayıpları ve sinir katsayıları bu kadar yüksek iken dünyanın neresi olursa olsun yağmacılar benzer tepki ile karşılaşırlar. Bunun videoya çekilmesi ve paylaşılması sıkıntı. Bunun nedeni ve en büyük sorumlularıda yalan, yanlış görmedikleri söylentileri sırf dikkat çekmek için abartarak sosyal medyada yayanlardır.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen ve ailen nasılsınız bu arada ? Toparlanabildiniz mi bir nebze ?
şuan normale döndük. Psikolojik kısmı kaldı sadece. Memlekette sıcak yuvamızdayız. Kalanlara üzülüyorum. Adıyamanda, maraşta, antakyada iskenderunda, malatyada, diyarbakırda arkadaşlarım akrabalarım velilerim vardı. Aradım hepsini, kayıpları çok. Doktor arkadaşım antakya yok artık herşey çöktü altyapı üstyapı hiçbirşey kalmadı dedi. Kuzenlerim bölgeye gittiler görevli olarak, nahoş bir işleri var, kimlik tespiti. Olay yeri inceleme olarak çalışan kuzenim, onca şey görmesine rağmen bu zamana kadar, çok kötü etkilenmiş. Diğer kuzenimde Diyarbakırda aynı görevi yapıyor. Onlarla konuşuyorum. Bölgelerde hala telefonlar tam olarak çekmiyor ne yazık ki. Eşim çok etkilendi. Uykuda ölürüz korkusuna uyuyamıyor, ne yapacağız diye uyuyamıyor. Sakinleştirmeye çalışıyorum. Pazartesi doktora götüreceğim terapi için.

Uğur tutuklandıysa bunlar da tutuklanmalı
Misvak hadi neyse de A Haber direkt olarak Albayraklar'ın olduğu için Hilal Kaplan ya da başka birisinin tutuklanma olayı %0'dır. Bakın 1 bile değil. Misvak yöneticilerinin de %3-4 falan. Olursa gaz alma amaçlı soruşturma açılır. Ertesi gün serbest bırakılır en iyi ihtimalle. O da 3-4'lük ihtimal gerçekleşirse işte.

Haber okumadığım zamanlar, sosyal medyaya girmediğim zamanlar, kendimi motive edecek düşüncelere daldığımda, gelecek planları yaptığımda, kendimi geleceğimi düşündüğüm zaman öyle bir suçluluk hissine kapılıyorum ki. Sıcak yemek, sıcacık evde hayatta olduğum için utaniyorum. Bu duygular yaşadıklarımdan daha zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt