6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Standart olmasa neyi denetleyeceksin ki? ABD ve AB’nin kendi yönetmelikleri var bu arada. Sadece projeler için de değil üretilecek malzemeler (beton, demir …) için de ayrı ayrı var, bizde de keza. Japonya’da nasıl bir durum var bilmiyorum ama tek bizde var gibi bir durum yok. Standartlara uyulsa zaten en az hasarla atlatacağız.
Abi bu ülkede gördüğüm bütün standartlar kalite çevre enerji isg ne dersen de sadece kağıt üstünde dokümantasyon edilmiş mi edilmemiş mi ona bakıyor. Uygulamada herhangi bir denetim, sıkı denetim demiyorum, yok.

Bak bu adam bakanlığın standardı yönetmeliği öğretmiş olması gerektiği bir görevli ve denetim yapıyor. Yarın gidecek standardı referans göstererek raporunu yazacak o raporda da bina şu şu şu kriterlere uygun olduğu için hasarsız olarak işaretlenmiştir diyecek.

FoyO0NxXoAQdcNY

MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran

Arkadaş taa erdek'ten deprem bölgesine silahla gitme hakkını sana kim veriyor? Tepki gelince fotoğrafını silmiş.

1676233582231.png

Bu konut satış ve kira fiyatlarını yükselten haysiyetten yoksunların cezası kesinlikle bu depremzede kardeşlerimizin en az üç beş yıl o evlere beleşe oturma izni olmalı! Anca içim öyle soğur! Fırsatçı ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt