- 3 Temmuz 2012
- 137.991
- 86.852
- 5.338
süreklı oluyor kayseride
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok tartışıldı bugün birkaç videoda var bunla ilgili ama kandilli açıklama yapmışBenim hissettiğimde tamamen uygun ve doğru bilgi. İlki görece daha az şiddetli, 40 sn sonrası başka yönden gelen çok ciddi şiddetli ve aşağı indigimizde şiddetli 3 ayrı deprem oldu. Gece boyu artcilar sürekli devam etti. Öğlen 7.6 oldu
Acıların ülkesi. Yüzümüz hiç gülmedi...
türkan hoca, kuddusi okkir...2003 - 2013 asrın iftiraları. Ergenekon, balyoz v.s v.s.
2003 - 2013 asrın iftiraları. Ergenekon, balyoz v.s v.s.
ne kadar yağlarsa yağlasınlar Allahın izniyle bu sene seçimin ertesi sabahı yepyeni ve umutlu bir Türkiyeye uyanacağız.Yeter ömrüm bunlarla geçti.An itibariyle hem cnn hem ahaber hukumeti yaglama adina yayin yapmakta. Akli basinda insanlar yemiyor da iste...
Açılım saçmalığı ayağına, yalakalık için kurumların tabelalarından T.C.'nin kaldırılması. Türk'üm demek şart değil, Türkiye'liyim, insanım diyen yalakalar. Yine bu süreçte ekilen tarlalar ve zararlı maddeler. Aynı tip kişilerin bölge de vatandaşa kimlik sorması. Çarşı iznine çıkan askere mobbing yapmaları.Orada çok eksik var harbiden. Azını yazmış.
Suriyelilerin ülkemizde oluşu da sıkıntı. Hala bile...Biliyorsunuz bir ara çatışmalar da oldu. Çoğu il karışmıştı. Sonra Afgan baskınları. Her gün şiddet, tecavüz, cinayeti de gördük; hayvana da, insana da. Çorlu Tren kazası, maden ocakları kazaları, Küçücük çocukların kaldığı yurtlarda çıkan yangınlar. Say say bitmez. Şahsım adına unutmadım. Unutmam da...
Türkan hoca türkan saylan mı ?türkan hoca, kuddusi okkir...
Açılım saçmalığı ayağına, yalakalık için kurumların tabelalarından T.C.'nin kaldırılması. Türk'üm demek şart değil, Türkiye'liyim, insanım diyen yalakalar. Yine bu süreçte ekilen tarlalar ve zararlı maddeler. Aynı tip kişilerin bölge de vatandaşa kimlik sorması. Çarşı iznine çıkan askere mobbing yapmaları.
Say say bitmez.
Resmi törenlerin olduğu günlerde 11. hep de hasta olurdu, ne tesadüf.Hakikatten Andımız kaldırıldı ya! Sonra Milli bayram gösterileri...Bunlar bizim değerlerimizdi. Ben gençlik çağımda hem pankartta görev yaptım hem de stadtaki oyunlarda yer almış biri olarak diyorum şunlarla bile dertleri oldu heriflerin...Gerçekten hatırladıkça ürperiyorum. Bu dayatmalara karşı bu psikoloji ile iyi dayanmışız.
Türkan saylan mevcut partinin bu kadar oy almasının en büyük nedenlerinden biridir.Kendisi öylesine bir din düşmanıydı ki ve etkili biriydi ki millet din elden gidiyor kızlarımız başını zorla açıyorlar falan diyerek mevcut partiye destek çıktılar
Türkan saylan mevcut partinin bu kadar oy almasının en büyük nedenlerinden biridir.Kendisi öylesine bir din düşmanıydı ki ve etkili biriydi ki millet din elden gidiyor kızlarımız başını zorla açıyorlar falan diyerek mevcut partiye destek çıktılar
hiçte saçma değil o dönemi incelersen neler olduğunu mesala Türkiyenin en çok oy alan partisi kapatıldı ,üniversitelerde mezuniyet törenlerine özellikle tıp fakültesinde türbanlı kızların girmesine engel olundu ,hatta zorla türbanları çıkarılmaya çalışıldı.Ordu evlerindeki düğünlere örtülü kadınlar askerin annesi olsa dahi alınmadı.Çev,k bir olayı o çok daha derin tabi.Neyse dolayısıyla bu saçma dediğin etkinin sonucu yüzde 44 oy olduSacma.
Resmi törenlerin olduğu günlerde 11. hep de hasta olurdu, ne tesadüf.