Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.799
- 20.480
- 2.193
Kızılay'ın çadır satışı eleştiriliyorsa ve etik gelmiyorsa satın alan için de aynı durum geçerli ve eleştirilmeli. Ahbap'ın yaptığında kötü niyet aranmıyor etiklik sorgulanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acil yardım bekleyen insanlar için böyle bir şey söz konusu olamaz.Kızılay'ın çadır satışı eleştiriliyorsa ve etik gelmiyorsa satın alan için de aynı durum geçerli ve eleştirilmeli. Ahbap'ın yaptığında kötü niyet aranmıyor etiklik sorgulanıyor
Akp ve mhpnin oy oranını gördüm
Tanıdığınız çadırcı felan var mı çadır üreten firme? Bir anda binlerce çadır verecek bir kurum söyleyin ya?Kızılay'ın çadır satışı eleştiriliyorsa ve etik gelmiyorsa satın alan için de aynı durum geçerli ve eleştirilmeli. Ahbap'ın yaptığında kötü niyet aranmıyor etiklik sorgulanıyor
Var işte Kızılay bildiğimiz o da satmış dağıtmak yerine senin var mı bildiğin ? Ben ahbap neden çadır aldı demedim ya da almasin dedim etik bulmadım sadeceTanıdığınız çadırcı felan var mı çadır üreten firme? Bir anda binlerce çadır verecek bir kurum söyleyin ya?
Ha yok yinede almasın diyorsanız o zaman orda ki insanlar parkta felan kalsın diyorsunuz sırf inadınız uğruna.
Maalesef ahbap şerefsizlere muhtaç kalmış, bu aynı şey gibi işte ya bir şey almak istersin çok ihtiyacın vardır ama bulamazsın en sonunda karaborsacıdan alırsın mecburiyetten dolayı
2 büyük 1 orta büyük depreme dayandılar o açıdan bakarsan renktaş.5.6 depremde nasıl ev yıkılıyo abi samandan mı yaptınız o binaları Allah belanızı versin