6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızılay'ın çadır satışı eleştiriliyorsa ve etik gelmiyorsa satın alan için de aynı durum geçerli ve eleştirilmeli. Ahbap'ın yaptığında kötü niyet aranmıyor etiklik sorgulanıyor

Konuda kafayı AHBAP ile bozmuş biri var. Asıl sorumlulara bu kadar mesaj yazmamış. Bu insanların kafasının içini anlamak zor. Haluk Levent bu açıklamaları o kurumların yaptığı suç olduğu için yapıyor zaten.

Kızılay'ın çadır satışı eleştiriliyorsa ve etik gelmiyorsa satın alan için de aynı durum geçerli ve eleştirilmeli. Ahbap'ın yaptığında kötü niyet aranmıyor etiklik sorgulanıyor
Acil yardım bekleyen insanlar için böyle bir şey söz konusu olamaz.

Tanıdığınız çadırcı felan var mı çadır üreten firme? Bir anda binlerce çadır verecek bir kurum söyleyin ya?
Ha yok yinede almasın diyorsanız o zaman orda ki insanlar parkta felan kalsın diyorsunuz sırf inadınız uğruna.
Maalesef ahbap şerefsizlere muhtaç kalmış, bu aynı şey gibi işte ya bir şey almak istersin çok ihtiyacın vardır ama bulamazsın en sonunda karaborsacıdan alırsın mecburiyetten dolayı

akpnin tribündeki istifa olayını ısrarla kaşıması çok iyi oldu. Son zamanlarda kendi seçmenini bile irrite edecek derecede yanlış adımlar atıyorlar, umarım kaşımaya devam ederler.

Kurbanlık koyun gibi bekliyoruz. Oldu olacak, sallandık sallanıyoruz. Bunaldık.

Tanıdığınız çadırcı felan var mı çadır üreten firme? Bir anda binlerce çadır verecek bir kurum söyleyin ya?
Ha yok yinede almasın diyorsanız o zaman orda ki insanlar parkta felan kalsın diyorsunuz sırf inadınız uğruna.
Maalesef ahbap şerefsizlere muhtaç kalmış, bu aynı şey gibi işte ya bir şey almak istersin çok ihtiyacın vardır ama bulamazsın en sonunda karaborsacıdan alırsın mecburiyetten dolayı
Var işte Kızılay bildiğimiz o da satmış dağıtmak yerine senin var mı bildiğin ? Ben ahbap neden çadır aldı demedim ya da almasin dedim etik bulmadım sadece

Malatya'da meydana gelen 5.6'lık deprem sonrası

22 bina yıkılmış

20 kişi hastaneye kaldırılmış

Maalesef 1 kişi vefat etmiş

59'da yaralımız varmış

Allah yardımcımız olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt