6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abim kayseriye'de seyahate gitti , deprem oldu. 4,9 ve 4,2 olmuş galiba arka arkaya. Bayiideydik baya salladı diyor.

Geçmiş olsun.

Konya'da da fay varmış Ünsal, şaka değil. Dikkat et sende. Eski haritaları kullanıyorlar, tam inceleme yapılmamış. Bulgular onu gosteriyor
konya'da fay var biliyorum da diğer faylar gibi tehlikeli değilmiş
konya'da 6.5 üstü deprem olursa şehir merkezi çöker direk
binalar full eski

konya'da fay var biliyorum da diğer faylar gibi tehlikeli değilmiş
konya'da 6.5 üstü deprem olursa şehir merkezi çöker direk
binalar full eski
Biliyorum, konya komşu il olduğu için ve çoğu eş dost akraba orada olduğu için iyi biliyorum. Allah korusun. Kayserili dostlarıma da geçmiş olsun. Bu deprem ağı uygulaması canımı çok sıkıyor. Kayseri depreminde tuvalette geri sayım yaptı, trajikomik anlar yaşadım.

etrafımdaki teyzeler 7 martta deprem olacak diyordu inanmamıştım harbi oldu

Geçmiş olsun furk

saolasınız ahbablar

bu arada maraş ve hatay depreminden dolayı bazen yazarken çekiniyorum, bu şiddetler oralara göre yıkıcı olmadı burada ama baya sallıyor, insanları tedirgin ediyor bir de 5 dk arayla oldu baya salladı şahsen çok telaşlanmadım ama insanların psikoloji gitmiş millet full dışarıda, ilçe milli eğitim tatil vermiş bugün

garip bir durum valla ben eve zeminine güveniyorum telaşlanmıyorum ama insanlar tedirgin oluyor

Kayseri ardı ardına sallanıyor. Orada fay hatları var ama sanıyorum bilinen tarihte büyük bir deprem bilinmiyor.

Sürgü fayında olan ikinci değrem tamamiyle sürpriz olmuştu. 5000 bin yılda bir o büyüklükte deprem üreten bir fay kırıldı ve bu da bize denk geldi.
Tetiklenme neticesinde Kayseri ve İç Anadalu tarafında da böyle bir korkum var.

Şu Araplardan ötürü başımıza gelmeyen kalmadı bir de levhaları bizi ittiği için ülke beşik gibi sallanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt