- 2 Nisan 2012
- 43.011
- 22.146
- 2.888
abim kayseriye'de seyahate gitti , deprem oldu. 4,9 ve 4,2 olmuş galiba arka arkaya. Bayiideydik baya salladı diyor.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konya'da fay var biliyorum da diğer faylar gibi tehlikeli değilmişKonya'da da fay varmış Ünsal, şaka değil. Dikkat et sende. Eski haritaları kullanıyorlar, tam inceleme yapılmamış. Bulgular onu gosteriyor
Biliyorum, konya komşu il olduğu için ve çoğu eş dost akraba orada olduğu için iyi biliyorum. Allah korusun. Kayserili dostlarıma da geçmiş olsun. Bu deprem ağı uygulaması canımı çok sıkıyor. Kayseri depreminde tuvalette geri sayım yaptı, trajikomik anlar yaşadım.konya'da fay var biliyorum da diğer faylar gibi tehlikeli değilmiş
konya'da 6.5 üstü deprem olursa şehir merkezi çöker direk
binalar full eski
Geçmiş olsun furk
geçmiş olsun
konyada dağ var mı ? dağlık yerlerde fay olurmuşşkonya'da fay var biliyorum da diğer faylar gibi tehlikeli değilmiş
konya'da 6.5 üstü deprem olursa şehir merkezi çöker direk
binalar full eski
konya ova kardeşimkonyada dağ var mı ? dağlık yerlerde fay olurmuşş
ne ovasıkonya ova kardeşim
bu herf işi biliyor takip etdaha üretebilir diyor mal mı bunlar üretti işte bitmedi mi
zırvaca soru sorup konuyu dağıtma emrahne ovası
Çok geçmiş olsun.Üst üste çok salladı iş yerinden çıktık asfalt beşik gibi oynadı yav