- 12 Haziran 2013
- 9.911
- 5.999
- 1.843
Geçmiş olsun beyler umarım iyisinizdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad son durumun nedir.Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Deprem olmaz dediğimiz yerlerde deprem olmaya başladı.
O kadar çok büyük depremler oldu ki bölgenin sismolojik yapısı değişti mi ne oldu anlamadık.
Alakası yok kayseride 7 büyüklükte deprem yaratacak 2 tane kocaman fay hattı varMuhtemelen kayserinin göreceği en büyük depremler gerçekleşiyor.
İlginç.
Çok geçmiş olsun
Yüzeye yakın deprem, şehrin zemini komple kötü, yatay ivmelenme maksimum allah korusun bu faylar 6.5 şiddetinde kırılırsa büyük yıkım olur üstelik maraşlı depremzedeler buraya taşındı çoğu
4.8 gibi değildi
Doğru diyorsun. Günümüzde diyelim. Yakın dönemde yine max böyle olur diye genel görüşlere rast geldim. En son büyük depremler 1700lerde olmuş galiba ama periyoduyla alakalı bir şey göremedim. Belki binlerce yıllık bir periyottur.Alakası yok kayseride 7 büyüklükte deprem yaratacak 2 tane kocaman fay hattı var
SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallahi bu 3mü 8mi m ne kaydı dediler ya, bence en büyük sıkıntı bu. O sebeple böyle dolanıyor her şehri. Oturana kadar da sürecek gibi. Çok büyük felaket yaşadık ve ikisi de bağımsız. Bir noktadan değil. Yüzeye yakın olanlara niye diyorlar beş altı bile olsa yıkıcı etkisi olur, bundan. Bakınca cidden 4,8 değil resmen 5-6 arası. Burada beklenen için de ürktüm. 6 olsa 7-8 gibi etki olacak gibi... Korkunç. Allah yardımcımız olsun. Hazırlıklı olsak da ne olacak ki. Güya en çok güvenmen gereken yer evin...Ama bizim ülkede bu da öyle değil.