Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.337
- 20.776
- 2.233
Dün yayinlanan Teke Tek programindan anladigim, tüm insaati ya izleyeceksin ya da kayit altina alacaksin. Sen bana 1 milyon ver, ben evini 6 ayda teslim ederim devri bitmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk Yaltırak'ın söylediği benim anladığım sadece deprem büyüklüğünü etkiliyor. O koşulda deprem yönetmeliğini etkilemez. Zemin etüdü de yerinde inceleme yaparak çıkarılıyor. Daha çok jeoloji profesörleri arası bir tartışma gibi geldi bana bu.Eğer şartnamenin referans haritası Cenk Yaltırak’ın söylediği gibi yanlışsa, şartnamenin doğru olmasının anlamı olmazki.
Tsk ederiz ekran basinda olacağız.Erden Bey Teke Tek’te
7.6lık bir depreme göre analiz edilmiş İstanbul. Tek fay koşulundansa dört faya göre ivme de etkileniyor olabilir. Yapılan çalışmaların yanlış haritaya göre yapıldığında ısrarcı olması ve şartnamenin yanlış olduğunu iddia etmesi bence cevap verilmesi gereken bir nokta.Cenk Yaltırak'ın söylediği benim anladığım sadece deprem büyüklüğünü etkiliyor. O koşulda deprem yönetmeliğini etkilemez. Zemin etüdü de yerinde inceleme yaparak çıkarılıyor. Daha çok jeoloji profesörleri arası bir tartışma gibi geldi bana bu.
O bina yanındakileri de götürür. Kimse sesini cikartmiyor mu.bağcılar
![]()
Bir Allah'ın kulu ne yapıyorsunuz lan dememiş mi?bağcılar
![]()
Bu ne? Binanin üstüne bina mi dikmislerbağcılar
![]()
bağcılar
![]()
Bu bina yıkılmazbağcılar
![]()
Kripto akpli bu net
diğerleri kendi adamları zaten.bakın görün akp bu adam hakkında soruşturma açmayacak
bağcılar
![]()
naci ile celal de bunun dediklerini kabul etmiyor. hatta geçen program bi sohbet olmuştu kimden bahsettiklerini anlamamıltım demek ki cenk yaltırak'tan bahsediliyormuş7.6lık bir depreme göre analiz edilmiş İstanbul. Tek fay koşulundansa dört faya göre ivme de etkileniyor olabilir. Yapılan çalışmaların yanlış haritaya göre yapıldığında ısrarcı olması ve şartnamenin yanlış olduğunu iddia etmesi bence cevap verilmesi gereken bir nokta.
bu da akpli zaten kanka, adam 9 yıl önce chpye geçmişdiğerleri kendi adamları zaten.