6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün yayinlanan Teke Tek programindan anladigim, tüm insaati ya izleyeceksin ya da kayit altina alacaksin. Sen bana 1 milyon ver, ben evini 6 ayda teslim ederim devri bitmeli.

Eğer şartnamenin referans haritası Cenk Yaltırak’ın söylediği gibi yanlışsa, şartnamenin doğru olmasının anlamı olmazki.
Cenk Yaltırak'ın söylediği benim anladığım sadece deprem büyüklüğünü etkiliyor. O koşulda deprem yönetmeliğini etkilemez. Zemin etüdü de yerinde inceleme yaparak çıkarılıyor. Daha çok jeoloji profesörleri arası bir tartışma gibi geldi bana bu.

Bu deprem biter sonra istanbul depremi yaşariz bu memlekette dert tasa hicbir zaman bitmiyor.Keske ortaasyadan çikmasaydi atalarimiz.Bitmiyor dertler ülkesi.

Cenk Yaltırak'ın söylediği benim anladığım sadece deprem büyüklüğünü etkiliyor. O koşulda deprem yönetmeliğini etkilemez. Zemin etüdü de yerinde inceleme yaparak çıkarılıyor. Daha çok jeoloji profesörleri arası bir tartışma gibi geldi bana bu.
7.6lık bir depreme göre analiz edilmiş İstanbul. Tek fay koşulundansa dört faya göre ivme de etkileniyor olabilir. Yapılan çalışmaların yanlış haritaya göre yapıldığında ısrarcı olması ve şartnamenin yanlış olduğunu iddia etmesi bence cevap verilmesi gereken bir nokta.

bağcılar

Fo7PBUTXoAMeABd

7.6lık bir depreme göre analiz edilmiş İstanbul. Tek fay koşulundansa dört faya göre ivme de etkileniyor olabilir. Yapılan çalışmaların yanlış haritaya göre yapıldığında ısrarcı olması ve şartnamenin yanlış olduğunu iddia etmesi bence cevap verilmesi gereken bir nokta.
naci ile celal de bunun dediklerini kabul etmiyor. hatta geçen program bi sohbet olmuştu kimden bahsettiklerini anlamamıltım demek ki cenk yaltırak'tan bahsediliyormuş

valla o kadar itülü hocadan ders aldım hiçbiri de böyle bir şey iddia etmedi, mevut yönetmeliği bile taca çıkarmış adam pes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt