Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.106
- 72.746
- 5.188
deniz 25 metre çekilmiş marmarada, hapı yutuyoz mu ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Markalı projeler üzerinden yürüyor sanki bu süreç saçma bir şekilde.25 tane bina mı yıkılmış sadece Antep'de sadece
Yalandan 2-3 tane müteahhit yargılanır kapanır dosyalar.2000 öncesi için soruşturma açabileceklerini sanmıyorum çünkü riskli görülüyor onlar zaten.
2000 sonrası için yapabilirler anca.
Kolpaya son ver meteorolojikmiş.deniz 25 metre çekilmiş marmarada, hapı yutuyoz mu ne
Genellikle sebebi rüzgar kaynaklı oluyor rüzgar aynı yönden uzun süre esince bazı bölgelerde su çekilmeleri görülüyor endişe etmeyin.deniz 25 metre çekilmiş marmarada, hapı yutuyoz mu ne
Antakya Erzin arası 100 km .
Dörtyol Erzin arası 13.5 km
Erzinde yaralanan dahi yok.. Ve sen yüzyılın felaketi diyorsun buna ancak Türkiye'de inanırlar..
Prefabrik evlerin ozelligi ne? Neyden yapiliyor?deniz 25 metre çekilmiş marmarada, hapı yutuyoz mu ne
Malzeme olarak sandviç panel kullanılıyor diye biliyorum.Prefabrik evlerin ozelligi ne? Neyden yapiliyor?
çelik iskelete betopan levha montajıPrefabrik evlerin ozelligi ne? Neyden yapiliyor?
Saglam mi? Ömürlük kullanilir mi? Yikilirsa öldurme riski var mi?çelik iskelete betopan levha montajı
mantolama uygulaması
duvar arasına yalıtım malzemesi
iç mekan malzemesi kullanıcıya kalmış
Kesin bilgi miSeçimler 2024'e erteleniyor hayırlı olsun
Simdi baktim da 70 m² civarlari 150 bin 300 bin arasi. Sastim kaldim. 1 ablamin ve kardesimin evleri kullanilamaz. Simdi Mersin'den ev bakiyorlar. Ben Hatay Erzin'deyim. Burada yikim olmadi ama Hatay ile işimiz bitti diyorlar. Onlar Iskenderun ve Kirikhan'da yakalandilar. Bizde bos bir arsa var. Galiba 3 - 4 tane rahat sigar. Ben de kararsiz kaldimMalzeme olarak sandviç panel kullanılıyor diye biliyorum.
Saglam mi? Ömürlük kullanilir mi? Yikilirsa öldurme riski var mi?
Tekrardan geçmiş olsun. Konteyner olanları da var ev tipi olanları da var biraz isteğe göre değişebiliyor önce araziniz varsa evi koymak istediğiniz bölgeye subasman yapıp üstüne konteyner ya da ev tipi olanları yerleştirebilirsiniz uzun süre götürür.Simdi baktim da 70 m² civarlari 150 bin 300 bin arasi. Sastim kaldim. 1 ablamin ve kardesimin evleri kullanilamaz. Simdi Mersin'den ev bakiyorlar. Ben Hatay Erzin'deyim. Burada yikim olmadi ama Hatay ile işimiz bitti diyorlar. Onlar Iskenderun ve Kirikhan'da yakalandilar. Bizde bos bir arsa var. Galiba 3 - 4 tane rahat sigar. Ben de kararsiz kaldim