6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antakya Erzin arası 100 km .
Dörtyol Erzin arası 13.5 km

Erzinde yaralanan dahi yok.. Ve sen yüzyılın felaketi diyorsun buna ancak Türkiye'de inanırlar..

Buna yüzyılın felaketi değil yüzyılın şerefsizliği denir. Cennetten köşe diye millete milyonluk mezar satmış şerefsizler.

şimdi birazda kimlerin yargılanacağını konuşmalıyız

suçlu sadece doğa ve afet olamaz

Malzeme olarak sandviç panel kullanılıyor diye biliyorum.
Simdi baktim da 70 m² civarlari 150 bin 300 bin arasi. Sastim kaldim. 1 ablamin ve kardesimin evleri kullanilamaz. Simdi Mersin'den ev bakiyorlar. Ben Hatay Erzin'deyim. Burada yikim olmadi ama Hatay ile işimiz bitti diyorlar. Onlar Iskenderun ve Kirikhan'da yakalandilar. Bizde bos bir arsa var. Galiba 3 - 4 tane rahat sigar. Ben de kararsiz kaldim
@Enis Savar

Saglam mi? Ömürlük kullanilir mi? Yikilirsa öldurme riski var mi?

levhalar çelik iskelete montaj edildiği için yıkılma diye bişey söz konusu değil(iyi işçilik, kaliteli malzeme)

tahminimce 30-40 yıl bişey olmaz

biz ahşap ev üretimi yapıyorduk, aynı prefabrik mantığı çelik iskelete monte özel kanallar açılmış 10x10 ağaç

onda bile 25 senedir bir şey olmamış, geçen yaz gördüm

iyi bakım şart

Simdi baktim da 70 m² civarlari 150 bin 300 bin arasi. Sastim kaldim. 1 ablamin ve kardesimin evleri kullanilamaz. Simdi Mersin'den ev bakiyorlar. Ben Hatay Erzin'deyim. Burada yikim olmadi ama Hatay ile işimiz bitti diyorlar. Onlar Iskenderun ve Kirikhan'da yakalandilar. Bizde bos bir arsa var. Galiba 3 - 4 tane rahat sigar. Ben de kararsiz kaldim
Tekrardan geçmiş olsun. Konteyner olanları da var ev tipi olanları da var biraz isteğe göre değişebiliyor önce araziniz varsa evi koymak istediğiniz bölgeye subasman yapıp üstüne konteyner ya da ev tipi olanları yerleştirebilirsiniz uzun süre götürür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt