- 31 Aralık 2015
- 14.455
- 9.382
- 1.588
Fotoşopdur ya o kadar da değildir. Yok yokbağcılar
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fotoşopdur ya o kadar da değildir. Yok yokbağcılar
![]()
kendi menfaati içinbu da akpli zaten kanka, adam 9 yıl önce chpye geçmiş
çıkmamışlar hala. 24 saat oldu neredeyse. ulaşamadılar bina nasıl çöktüyse.maraştaki kardeşleri çıkarabildiler mi?
Naci tek fay mı var diyor?naci ile celal de bunun dediklerini kabul etmiyor. hatta geçen program bi sohbet olmuştu kimden bahsettiklerini anlamamıltım demek ki cenk yaltırak'tan bahsediliyormuş
valla o kadar itülü hocadan ders aldım hiçbiri de böyle bir şey iddia etmedi, mevut yönetmeliği bile taca çıkarmış adam pes
benim kafam karıştı yav, naci hoca da çoklu fay olduğunu kabul ediyordu galiba. o 2 kere de kırılacak diyordu sanırım. bi makaleleri bulup incelemek lazımNaci tek fay mı var diyor?
Geçen diyaloğa göre Celal kabul etmiş çoklu fay olduğunu.
Kabul edilmeyen ne, çoklu fay olması mı? Aksi durumda söyledikleri mantıksız gelmedi.
Ne diye salladı atsana?benim kafam karıştı yav, naci hoca da çoklu fay olduğunu kabul ediyordu galiba. o 2 kere de kırılacak diyordu sanırım. bi makaleleri bulup incelemek lazım
ama geçen şengör fena sallamıştı birine tahminim o kişi yaltırak
Onlar katsayılarla ifade ediliyor yönetmelikte. Eğer dediği şey bu katsayıları etkiliyorsa tabi cevap vermeli konunun uzmanları.7.6lık bir depreme göre analiz edilmiş İstanbul. Tek fay koşulundansa dört faya göre ivme de etkileniyor olabilir. Yapılan çalışmaların yanlış haritaya göre yapıldığında ısrarcı olması ve şartnamenin yanlış olduğunu iddia etmesi bence cevap verilmesi gereken bir nokta.
hee yayını yok diye sallamışlardı doğru o zaman yaltırak değil ben orayı kaçırmışımNe diye salladı atsana?
Yayını yok meselesiyse olamaz zira 3 bin atıfı var adamın, boru değil.
7.6lık bir depreme göre analiz edilmiş İstanbul. Tek fay koşulundansa dört faya göre ivme de etkileniyor olabilir. Yapılan çalışmaların yanlış haritaya göre yapıldığında ısrarcı olması ve şartnamenin yanlış olduğunu iddia etmesi bence cevap verilmesi gereken bir nokta.

Eğer şartnamenin referans haritası Cenk Yaltırak’ın söylediği gibi yanlışsa, şartnamenin doğru olmasının anlamı olmazki.
ersan'da varmışhabertürk açalım
erden bey teke tek’te