6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce de yazdim oguzhan ugur’u bir dönem bayagi takjp ettim youtube da

Bu baraj meselesiyle ilgili bana göre kendi ekibi büyük patladi toparlamaya calisiyor ifade vermeye gitmis ama yanlis’a yanlis demek lazim

Bilgi kirliliginin oldugu bir ortam da birseyler paylasmadan önce defalarca dogrulugunu kontrol etmek lazim

O gün cok iyi hatirliyorum bir önceki deprem konusunda gece burda konusuldu baraj meselesi hatta twitter da insanlarin enkaz cevresinden kactiklarini bile gördük görüntülerde,daha sonra hatta bir polis memurunun sokakta megafon la bunu yalanlamasindan sonra cok sukur yalanmis diye konustuk o gece

Belki bu isin baslangici babala dan atilan twit degildir onu bilemiyorum ama ben o gece burda paylasildigini ve daha sonra panik yapildigini gördüm

Zaten oguzhan ugur da bunun farkinda olacak ki hukukcularla günlerdir bu konu dan kurtulmak icin caba sarf ediyorlar

Bu kadar ön plan da olunca daha dikkatli olmak gerekiyor yoksa linc girisimi oluyor oguzhan ugur da böyle konularda bos durmaz satasir

Haluk levent mesela tam aksine adam yerden yere vuruluyor malum kesim tarafindan ama daha farkli karsiladigi icin geri adim atmak zorunda kaldilar

Bu evraklar belediyenin sisteminde taratılmış halde olması zorunlu, tabi onları da yok etmedilerse
Online bir sunucuda tutuluyorsa izi sürülebilir de bu kamiller daha belediyenin iletişim şeysini belediye içinde açık bıraktıkları bir bilgisayar aracılığıyla yapıyorlarmış.
Local olarak belediyenin bilgi işlem dairesinde bir bilgisayarın hdd'sinde kayıtlılardır onda da bilgisayar göçük altında kaldı diyip sıyrılırlar işin içinden.
Savcılar harekete geçip tüm delilleri belediyenin tüm cihazlarını toplatması ve veri kurtarma işlemlerini yapması gerekir ama adamlar savcıları izne çıkarmış.

Şaka gibi ülke.

Yağma olayı münferit açıklaması nasıl bir mantıktır yav.

Daha önce de yazdim oguzhan ugur’u bir dönem bayagi takjp ettim youtube da

Bu baraj meselesiyle ilgili bana göre kendi ekibi büyük patladi toparlamaya calisiyor ifade vermeye gitmis ama yanlis’a yanlis demek lazim

Bilgi kirliliginin oldugu bir ortam da birseyler paylasmadan önce defalarca dogrulugunu kontrol etmek lazim

O gün cok iyi hatirliyorum bir önceki deprem konusunda gece burda konusuldu baraj meselesi hatta twitter da insanlarin enkaz cevresinden kactiklarini bile gördük görüntülerde,daha sonra hatta bir polis memurunun sokakta megafon la bunu yalanlamasindan sonra cok sukur yalanmis diye konustuk o gece

Belki bu isin baslangici babala dan atilan twit degildir onu bilemiyorum ama ben o gece burda paylasildigini ve daha sonra panik yapildigini gördüm

Zaten oguzhan ugur da bunun farkinda olacak ki hukukcularla günlerdir bu konu dan kurtulmak icin caba sarf ediyorlar

Bu kadar ön plan da olunca daha dikkatli olmak gerekiyor yoksa linc girisimi oluyor oguzhan ugur da böyle konularda bos durmaz satasir

Haluk levent mesela tam aksine adam yerden yere vuruluyor malum kesim tarafindan ama daha farkli karsiladigi icin geri adim atmak zorunda kaldilar
Bu bahsettiğin süreç depremden 4-5 gün sonra yaşandı, onlar ise tweeti 7 şubatta atmış aynı süreçler değil yani.

Bu bahsettiğin süreç depremden 4-5 gün sonra yaşandı, onlar ise tweeti 7 şubatta atmış aynı süreçler değil yani.

Ben bir önceki deprem konusunda bizzat gördügüm icin bu kadar emin bir sekilde yazdim

O gün babala’nin twit burda paylasildi ve hatay da insanlarin panik oldugu da yazildi

Mesajimda yazdim baslatan belki babala degildir ama kontrol edilmeden bu kadar önemli bir konu da bu tarz seyler paylasilmasinin dogru olmadigini dusunuyorum

Oguzhan ugur da ayni fikir de cünkü twit’i sildiler,ekibini gözden gecirmesi gerekir ki büyük ihtimal yapmistir babasi milliyetci bir adam yani babasi da bu konuyu temizlemesi icin kesinlikle uyarmistir zaten bu yüzden günlerdir temizlemeye calisiyor

Severek takip ettigim bir isim zaten ve bu dönem de cok güzel isler yapti canla basla calisiyor helal olsun,ben sadece yapilan hatanin ne kadar büyük oldugunu söylüyorum hafife alinacak bir durum degil

Yağma olayı münferit açıklaması nasıl bir mantıktır yav.
Bizim halk vur diyince öldürdügü için geri adım atmak zorunda kaldı hükümet aynı omer çelik acımasız olacaz demişti geçen. İstanbul da taraftar grupları depremzedelere yardım niyetiyle değil yağmacı dövmeye gidiyoruz diye bölgeye gitti

Yardım yayınında arkadaki Selmanoğlu denen kişiye benziyor, umarım yanılıyorumdur.

kolpa mi?

SON DAKİKA!
🔥
🔥

Başkanımız Dursun Özbek, futbolcularımızın bu ay maaşlarını istemeyerek depremzedeler için kullanılmasını istediklerini açıkladı.
Helal olsun size!
👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt