Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.035
- 101.260
- 5.238
@Melih SönmezAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik:
"Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Elazığ, depremden etkilenmesi bakımından 11'inci il olarak afet bölgesi olarak değerlendirilecektir."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Melih SönmezAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik:
"Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Elazığ, depremden etkilenmesi bakımından 11'inci il olarak afet bölgesi olarak değerlendirilecektir."
Online bir sunucuda tutuluyorsa izi sürülebilir de bu kamiller daha belediyenin iletişim şeysini belediye içinde açık bıraktıkları bir bilgisayar aracılığıyla yapıyorlarmış.Bu evraklar belediyenin sisteminde taratılmış halde olması zorunlu, tabi onları da yok etmedilerse
hangisi demişYağma olayı münferit açıklaması nasıl bir mantıktır yav.
Bu bahsettiğin süreç depremden 4-5 gün sonra yaşandı, onlar ise tweeti 7 şubatta atmış aynı süreçler değil yani.Daha önce de yazdim oguzhan ugur’u bir dönem bayagi takjp ettim youtube da
Bu baraj meselesiyle ilgili bana göre kendi ekibi büyük patladi toparlamaya calisiyor ifade vermeye gitmis ama yanlis’a yanlis demek lazim
Bilgi kirliliginin oldugu bir ortam da birseyler paylasmadan önce defalarca dogrulugunu kontrol etmek lazim
O gün cok iyi hatirliyorum bir önceki deprem konusunda gece burda konusuldu baraj meselesi hatta twitter da insanlarin enkaz cevresinden kactiklarini bile gördük görüntülerde,daha sonra hatta bir polis memurunun sokakta megafon la bunu yalanlamasindan sonra cok sukur yalanmis diye konustuk o gece
Belki bu isin baslangici babala dan atilan twit degildir onu bilemiyorum ama ben o gece burda paylasildigini ve daha sonra panik yapildigini gördüm
Zaten oguzhan ugur da bunun farkinda olacak ki hukukcularla günlerdir bu konu dan kurtulmak icin caba sarf ediyorlar
Bu kadar ön plan da olunca daha dikkatli olmak gerekiyor yoksa linc girisimi oluyor oguzhan ugur da böyle konularda bos durmaz satasir
Haluk levent mesela tam aksine adam yerden yere vuruluyor malum kesim tarafindan ama daha farkli karsiladigi icin geri adim atmak zorunda kaldilar
Ömer çelikhangisi demiş
Bu bahsettiğin süreç depremden 4-5 gün sonra yaşandı, onlar ise tweeti 7 şubatta atmış aynı süreçler değil yani.
Bizim halk vur diyince öldürdügü için geri adım atmak zorunda kaldı hükümet aynı omer çelik acımasız olacaz demişti geçen. İstanbul da taraftar grupları depremzedelere yardım niyetiyle değil yağmacı dövmeye gidiyoruz diye bölgeye gittiYağma olayı münferit açıklaması nasıl bir mantıktır yav.
mont tuğruldan mı bahsediyorsunYardım yayınında arkadaki Selmanoğlu denen kişiye benziyor, umarım yanılıyorumdur.
Aynen, hocanın arkasındakini ona benzettim.mont tuğruldan mı bahsediyorsun
Tek tek gösteriyor bakalım kimmişAynen, hocanın arkasındakini ona benzettim.