Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.596
- 90.194
- 5.003
Haşırt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet abi heryerde bu tür insana benzeyen Ne olduğu belirsiz yaşam biçimleri var. Gerçekten bazılarının dünyaya sadece diğerlerine ibret olsun diye gönderildiğini düşünüyorumDeme öyle deme. bunlarda oranın akit gazetesi versiyonu.
Cem Toker'de bu ulkenin degerli bir siyasetcisidir ama ne hikmetse hic ilgi cekemedi, Avrupada olsa net ilgi cekerdi dedigim nadir siyasetcilerden.Her politikacinin Türkiye de gaflari vardir ama genellikle dogrulari konusan realist konusan bir isim varsa oda muharrem ince’dir
Deprem konusunda en son babala da izlemistim genclerle konustugunda,o gün de bahsetmisti
şaka yapıyorsun!Cem Toker'de bu ulkenin degerli bir siyasetcisidir ama ne hikmetse hic ilgi cekemedi, Avrupada olsa net ilgi cekerdi dedigim nadir siyasetcilerden.
Narh.şaka yapıyorsun!
sacmalayin lutfen. karl marx gelse bu adama tapar. nufusun kucuk bir kismi zengindi bu gelse 3 5 kisi zengin geri kalani komple fakir kalir.Cem Toker'de bu ulkenin degerli bir siyasetcisidir ama ne hikmetse hic ilgi cekemedi, Avrupada olsa net ilgi cekerdi dedigim nadir siyasetcilerden.
Sunu merak ediyorum diyelim silmedin kimden alacaksın o parayı. Yani zaten rutin bir durum değil mi bu. Neden bu şekilde paylaşım yapmışlar anlamadim ben
Understood.sacmalayin lutfen. karl marx gelse bu adama tapar. nufusun kucuk bir kismi zengindi bu gelse 3 5 kisi zengin geri kalani komple fakir kalir.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kira işinin boku çıktı bu işin sonunda millet japonlar gibi tinyhouse yapıp içinde yaşayacak. 11 bin lira kira mı olur anasını satayım para sokakta mı bulunuyor yav insanlar bir doktoralı akademisyenin ömrü boyunca tırnaklarını kazıyarak geldiği yerde yine götünü yırtarak aldığı paranın yarısına nasıl göz koyabilir anlamlandıramıyorum.
Bazı şeyler bu kadar absürt olmamalı.
İnsanlar toplu hareket edip yeni yerleşim bölgeleri oluşturmalı Kooperatifler kurulup prefabrik kentler kurulmalı bu yamlamlara para kaptırılmamalı. Anca böyle adam olurlar.
Abv katillerBuna beton dökülmeden yakalamislar. Sizce oradaki işciler ve ustabasilar bunun olmayacagini bilmiyor mu? Bence kesinlikle tüm insaatlarda 24 saat kamera olmali.
Ekli dosyayı görüntüle 192434
Bina kolonu değil gibiBuna beton dökülmeden yakalamislar. Sizce oradaki işciler ve ustabasilar bunun olmayacagini bilmiyor mu? Bence kesinlikle tüm insaatlarda 24 saat kamera olmali.
Ekli dosyayı görüntüle 192434