6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her politikacinin Türkiye de gaflari vardir ama genellikle dogrulari konusan realist konusan bir isim varsa oda muharrem ince’dir

Deprem konusunda en son babala da izlemistim genclerle konustugunda,o gün de bahsetmisti
Cem Toker'de bu ulkenin degerli bir siyasetcisidir ama ne hikmetse hic ilgi cekemedi, Avrupada olsa net ilgi cekerdi dedigim nadir siyasetcilerden.

1676471375342.webp

Sunu merak ediyorum diyelim silmedin kimden alacaksın o parayı. Yani zaten rutin bir durum değil mi bu. Neden bu şekilde paylaşım yapmışlar anlamadim ben

Hayat sigortası olmadığı durumlarda mirasçılara kalıyor borç.

Ve evet bankalar tek kuruşun bile peşinde koşuyor seneler geçse de.

Bu kira işinin boku çıktı bu işin sonunda millet japonlar gibi tinyhouse yapıp içinde yaşayacak. 11 bin lira kira mı olur anasını satayım para sokakta mı bulunuyor yav insanlar bir doktoralı akademisyenin ömrü boyunca tırnaklarını kazıyarak geldiği yerde yine götünü yırtarak aldığı paranın yarısına nasıl göz koyabilir anlamlandıramıyorum.
Bazı şeyler bu kadar absürt olmamalı.
İnsanlar toplu hareket edip yeni yerleşim bölgeleri oluşturmalı Kooperatifler kurulup prefabrik kentler kurulmalı bu yamlamlara para kaptırılmamalı. Anca böyle adam olurlar.

Katarlilari Araplari Ruslari Ukraynalilari Afganları Suriyelileri doldurursan ulkeye, kiralar da boyle ucar, manasiz yerlere gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt