Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.031
- 101.256
- 5.238
ortak yayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortak yayın
İnce, halka karşı diğer ekürisi gibi itici bir hal almadı hiç.İnce'yi hiç sevmem ama Sezar'ın hakkı Sezar'a. Babala'ya çıktığında da bahsetmişti depremle ilgili çalışmalarından.
depremde vefat eden tüm vatandaşların borçlarını silmişler
Mesajların ve desteklerin için çok teşekkür ederim Şevket. Can'ın da dediği gibi sağ salim kurtulduk.Ulaşmayı denedik mi arkadaşlara ? Bişeyler yapabilir miyiz ?Kardeşimi ve bir kaç çalışan arkadaşımızı 2 gün önce o bölgeye gönderdik. Kendi imkanlarıyla insanlara yardım etmeye çalışıyorlar. Eğer bu arkadaşlarla ilgili bilgi alabilecekleri bir kişi veya yer varsa yardımcı olmak isterim her türlü .
yobaz her dinde yobaz!
yobaz her dinde yobaz!
Ya doğru diyosun da zaten rezil bu durum yaşandı. Ne yaparsan yap olan masum insanlara oluyo. Kimsede cok umursamaz kenara cekilsende yine olan masumlara olacak. Bu ülkede insan hayatının değeri yok maalesef. Kimseninde umrumda degil zaten. Herkes yoluna bakiyo. O yüzden ne kadar sana hak versemde sonuçları yine insanları etkileyeceği için. Haluk levent te naapsin bile bile yardımcı oluyor adamYapmadığını bende biliyorum ama yapılan her iyilik bunlara yarıyor üste çıktıkça çıkıyorlar bir kere kenara çekilip alın başarın demek gerekir. Kaosu yaşasınlar görsünler 2 gün geride bekleyip izlemek gerekiyor sadece.
yobaz her dinde yobaz!
Deme öyle deme. bunlarda oranın akit gazetesi versiyonu.Almanlar diyorum susuyorum.. Size alman lazım...