6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulaşmayı denedik mi arkadaşlara ? Bişeyler yapabilir miyiz ?Kardeşimi ve bir kaç çalışan arkadaşımızı 2 gün önce o bölgeye gönderdik. Kendi imkanlarıyla insanlara yardım etmeye çalışıyorlar. Eğer bu arkadaşlarla ilgili bilgi alabilecekleri bir kişi veya yer varsa yardımcı olmak isterim her türlü .
Mesajların ve desteklerin için çok teşekkür ederim Şevket. Can'ın da dediği gibi sağ salim kurtulduk.

Diğer arkadaşların durumu ne peki?

Her politikacinin Türkiye de gaflari vardir ama genellikle dogrulari konusan realist konusan bir isim varsa oda muharrem ince’dir

Deprem konusunda en son babala da izlemistim genclerle konustugunda,o gün de bahsetmisti

Yapmadığını bende biliyorum ama yapılan her iyilik bunlara yarıyor üste çıktıkça çıkıyorlar bir kere kenara çekilip alın başarın demek gerekir. Kaosu yaşasınlar görsünler 2 gün geride bekleyip izlemek gerekiyor sadece.
Ya doğru diyosun da zaten rezil bu durum yaşandı. Ne yaparsan yap olan masum insanlara oluyo. Kimsede cok umursamaz kenara cekilsende yine olan masumlara olacak. Bu ülkede insan hayatının değeri yok maalesef. Kimseninde umrumda degil zaten. Herkes yoluna bakiyo. O yüzden ne kadar sana hak versemde sonuçları yine insanları etkileyeceği için. Haluk levent te naapsin bile bile yardımcı oluyor adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt