6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kira işinin boku çıktı bu işin sonunda millet japonlar gibi tinyhouse yapıp içinde yaşayacak. 11 bin lira kira mı olur anasını satayım para sokakta mı bulunuyor yav insanlar bir doktoralı akademisyenin ömrü boyunca tırnaklarını kazıyarak geldiği yerde yine götünü yırtarak aldığı paranın yarısına nasıl göz koyabilir anlamlandıramıyorum.
Bazı şeyler bu kadar absürt olmamalı.
İnsanlar toplu hareket edip yeni yerleşim bölgeleri oluşturmalı Kooperatifler kurulup prefabrik kentler kurulmalı bu yamlamlara para kaptırılmamalı. Anca böyle adam olurlar.

Zaten bu yüzden son zamanlarda büyük bir imar affı beklentisi vardı. Aile apartmanı olanların çoğu kaçak en az iki kat dört daire koyuverdi. Kiralar o kadar arttı ki kira vereceğime binada kaçak kat çıkarım imar affıyla da alırım kat mülkiyetini diye düşünüyordu insanlar.

Maalesef oldu.

Benim aklımda kalanlardan @Tahir Mahir Koç @Murat Yanut @Berat Ulucan var. Şu anda aklıma ismi gelmeyen bir kaç üyemiz daha vardı maalesef. Hepsinin Allah yardımcısı olsun.

Ulaşmayı denedik mi arkadaşlara ? Bişeyler yapabilir miyiz ?Kardeşimi ve bir kaç çalışan arkadaşımızı 2 gün önce o bölgeye gönderdik. Kendi imkanlarıyla insanlara yardım etmeye çalışıyorlar. Eğer bu arkadaşlarla ilgili bilgi alabilecekleri bir kişi veya yer varsa yardımcı olmak isterim her türlü .

Ulaşmayı denedik mi arkadaşlara ? Bişeyler yapabilir miyiz ? Benim kardeşim ve bir kaç çalışan arkadaşımızı 2 gün önce o bölgeye gönderdik. Kendi imkanlarıyla insanlara yardım etmeye çalışıyorlar. Eğer bu arkadaşlarla ilgili bilgi alabilecekleri bir kişi veya yer varsa yardımcı olmak isterim her türlü .

Forumda yazdılar kendileri zaten. Hepsi iyiler ama hasar konusunda bir fikrim yok, ya da burada yazıldıysa kaçırmış olabilirim.

Şu 8-9 gündür ilk defa o bölge insanı ile ilgili güzel bir haber aldım diyebilirim. Çok şükür iyi olmalarına sevindim. Eğer bir ihtiyaçları varsa arkadaşlarımı onlara yönlendiririm. Genelde çocuk ve bebekleri düşünerek bir yardım aracı yaptık ama illa ki bir faydaları dokunur araç boş değil.

Geregi.....

Nedir soyleyinde bilelim.. Geregi boyle egzantirik ustten goren aciklamalar yine. Geregi yapilir. Hangi kanun maddesine atif var mesela ?

Hayatında 1 tane bile güvenlik makalesi okumamış insanın anayasayı bilmesini beklemek haksızlık olur. Anladıkları tek kanun orman kanunları.

şu kısacacık ömürde savaşmaya gerek var mı ?

1676465117270.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt