6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala tehdit. Yahu sen bakansın! birleştirici, yapıcı kendi insanına karşı tatlı dilli olman lazım
Şapkayı önüne koyup düşünsünler neden millet bir devlet kurumuna değilde sivil toplum kuruluşuna güveniyor. Çünkü ülkenin kurumlarında liyakatsizlik var, laçkalaşma var, adalet konusunda herkesin kafasında acabalar var.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Tsk ve kurban derisi bağışı için konuştuklarınız ortada !
İsteyen istediği yere bağış yapar ulan ,bu nasıl saçma bir haldir
Poff
insanların paralarını nereye harcayacaklarına bile karışır oldular artık. Lan kazanmışım, etmişim! Sanane ister afad a veririm ister ahbap a istersem de yüzyüze depremzedeye.
Cemaatler ve vakıflar da bağış topluyor, onlara niye tek laf etmiyorlarsa.

milletin parasını nereye verdiğinden bu herife ne

Hala tehdit. Yahu sen bakansın! birleştirici, yapıcı kendi insanına karşı tatlı dilli olman lazım

İçlerinde çocukluktan gelen "hayatı yaşayamama" travması var. Sanat-Müzik-Spor-Sosyal Aktiviteler vs... Belki de bunların hiçbirini yaşayamadan cemaat ve derneklerde yitip giden bir çocukluk... Şatafatla parayla bu travmayı kapattıklarını sanarak yaşıyorlar. Devasa bir kibirleri var. Hep bu nefretten besleniyorlar çünkü benzinleri bu.

20 yıldır alınan bütün karar ve yaklaşımlara bakılırsa hepsinde bu kibirden kalıntılar görülür. Biz her olaya insanı duyguların perspektifinden bakıp yargılıyoruz. Ancak bu insanlarda bu bahsettiğimiz olgu temelden yok. Hiç bir zaman da olmayacak. Yitik jenerasyon bunlar ve devleti ellerinde bulunduruyorlar. Bundan daha tehlikeli bir şey olamaz geleceğimiz adına.

kanka şu an bulunduğum evden çıkamam öyle bir kira veriyorum ben piyasa göre. Allah yeniden taşınacak kiracılara sabır versin.
15 yasinda binaya 11bin lira fiyat yazmis adam. Az istiyosun, her yaş için 1000 tl istemeliydin dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt