Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.031
- 101.256
- 5.238
Konya'yı onlara verelim. Hepsi orada yaşasınlar.Bunlar yeni bi kol yarattılar dinin içinden
Tayyibi falan diye isimde koyarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya'yı onlara verelim. Hepsi orada yaşasınlar.Bunlar yeni bi kol yarattılar dinin içinden
Tayyibi falan diye isimde koyarlar
Feramuz beyfendiler içinde iyi olurKonya'yı onlara verelim. Hepsi orada yaşasınlar.
Muz yerler hep beraberFeramuz beyfendiler içinde iyi olur![]()
Deve sidiği fermente ederler yanınadaMuz yerler hep beraber
Şapkayı önüne koyup düşünsünler neden millet bir devlet kurumuna değilde sivil toplum kuruluşuna güveniyor. Çünkü ülkenin kurumlarında liyakatsizlik var, laçkalaşma var, adalet konusunda herkesin kafasında acabalar var.Hala tehdit. Yahu sen bakansın! birleştirici, yapıcı kendi insanına karşı tatlı dilli olman lazım
birazçık şeker ile maya atarsa helal bira yaparlar.Deve sidiği fermente ederler yanınada
Ohh miss
Hala tehdit. Yahu sen bakansın! birleştirici, yapıcı kendi insanına karşı tatlı dilli olman lazım
insanların paralarını nereye harcayacaklarına bile karışır oldular artık. Lan kazanmışım, etmişim! Sanane ister afad a veririm ister ahbap a istersem de yüzyüze depremzedeye.Tsk ve kurban derisi bağışı için konuştuklarınız ortada !
İsteyen istediği yere bağış yapar ulan ,bu nasıl saçma bir haldir
Poff
.milletin parasını nereye verdiğinden bu herife ne
Hala tehdit. Yahu sen bakansın! birleştirici, yapıcı kendi insanına karşı tatlı dilli olman lazım
@Melih Sönmez
![]()
ankara'da ev kiralarının yüzde 50 artması
1 haftada gerçekleşen durum. sebep tabii ki deprem ve deprem bölgesinden kaçan depremzedeler. daha da kötüsü, ev sahipleri de evleri vermiyormuş ileride kirayı ödeyemezler diye, parası pulu olan insa…eksisozluk.com
kanka şu an bulunduğum evden çıkamam öyle bir kira veriyorum ben piyasa göre. Allah yeniden taşınacak kiracılara sabır versin.Adam beceriyolar resmen knk.
Önlem alan da yok
15 yasinda binaya 11bin lira fiyat yazmis adam. Az istiyosun, her yaş için 1000 tl istemeliydin dedim.kanka şu an bulunduğum evden çıkamam öyle bir kira veriyorum ben piyasa göre. Allah yeniden taşınacak kiracılara sabır versin.
Mizah zamanı değilSol bekte Emre T den yararlı olur
bu konut olayını yatırım gibi görülmesinden çıkarması lazım bir şekilde devletin.15 yasinda binaya 11bin lira fiyat yazmis adam. Az istiyosun, her yaş için 1000 tl istemeliydin dedim.