Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pandemide de benzeri oldu, acaba kurumlardaki paraların diğer türlü kullanılması kanuna aykirida bu yüzden mi böyle bir arka yol yapiliyor?115 Milyar TL toplanıyor.
30 Milyar TL TCMB
20 Milyar TL Ziraat Bankası
12 Milyar TL Vakıfbank
7 Milyar TL Halk Bankası
3.6 Milyar TL-Savunma Sanayi Başkanlığı
3.5 Milyar TL Turkcell
2 Milyar TL Türk Telekom
2 Milyar TL THY
2 Milyar TL TMSF
2 Milyar TL BAYKAR
2 Milyar TL Borsa İstanbul
2 Milyar TL Türkiye Sigorta ve Hayat Emeklilik
1 Milyar TL Ziraat Katılım
1 Milyar TL Emlak Katılım
1 Milyar TL Vakıf Katılım
1 Milyar TL Emlak Konut
0.95 Milyar TL Kalyon
0.7 Milyar TL-Turkuaz Grup
0.6 Milyar TL Türksat
0.5 Milyar TL DOĞUŞ
0.48 Milyar TL-MESA Hold.
0.2 Milyar TL- LCW
0.31 Milyar TL-Diyanet
0.3 Milyar TL ATASAY
0.2 Milyar TL-TESKOM
0.1 Milyar TL Ahlatçı
0.1 Milyar TL LİMAK
0.1 Milyar TL Trendyol
0.12 Milyar TL- Tamince
0.05 Milyar TL-Boyner
0.05 Milyar TL-KOÇKAR
0.05 Milyar TL-Demirören
0.05 Milyar TL-Kibar Holding
0.03 Milyar TL-Çatkaya
0.03 Milyar TL-Alagöz
0.025 Milyar TL-TİSK
0.02 Milyar TL-Özdilek
0.02 Milyar TL-Türk İş
0.02 Milyar TL-Arnavutluk
0.01 Milyar TL-MemurSen
Bunun yaklaşık 90.5 Milyar TL'si devlet kurumları.
Pandemide de benzeri oldu, acaba kurumlardaki paraların diğer türlü kullanılması kanuna aykirida bu yüzden mi böyle bir arka yol yapiliyor?
geri kalanın dörtte biri de zaten vergi gelirinden düşecegi için geriye 19 kaldı115 Milyar TL toplanıyor.
30 Milyar TL TCMB
20 Milyar TL Ziraat Bankası
12 Milyar TL Vakıfbank
7 Milyar TL Halk Bankası
3.6 Milyar TL-Savunma Sanayi Başkanlığı
3.5 Milyar TL Turkcell
2 Milyar TL Türk Telekom
2 Milyar TL THY
2 Milyar TL TMSF
2 Milyar TL BAYKAR
2 Milyar TL Borsa İstanbul
2 Milyar TL Türkiye Sigorta ve Hayat Emeklilik
1 Milyar TL Ziraat Katılım
1 Milyar TL Emlak Katılım
1 Milyar TL Vakıf Katılım
1 Milyar TL Emlak Konut
0.95 Milyar TL Kalyon
0.7 Milyar TL-Turkuaz Grup
0.6 Milyar TL Türksat
0.5 Milyar TL DOĞUŞ
0.48 Milyar TL-MESA Hold.
0.2 Milyar TL- LCW
0.31 Milyar TL-Diyanet
0.3 Milyar TL ATASAY
0.2 Milyar TL-TESKOM
0.1 Milyar TL Ahlatçı
0.1 Milyar TL LİMAK
0.1 Milyar TL Trendyol
0.12 Milyar TL- Tamince
0.05 Milyar TL-Boyner
0.05 Milyar TL-KOÇKAR
0.05 Milyar TL-Demirören
0.05 Milyar TL-Kibar Holding
0.03 Milyar TL-Çatkaya
0.03 Milyar TL-Alagöz
0.025 Milyar TL-TİSK
0.02 Milyar TL-Özdilek
0.02 Milyar TL-Türk İş
0.02 Milyar TL-Arnavutluk
0.01 Milyar TL-MemurSen
Bunun yaklaşık 90.5 Milyar TL'si devlet kurumları.
kendim dahil olmak üzere, nedense terimin bu konuya neden alakasiz kaldigini sorguladim, halbuki yardimin da görünmeden bilinmeden yapilani sevaptir. yani öyle bi iklim olustu ki, sanki birindan ses cikmiyorsa, orada burada paylasmiyorsa, yardim etmiyor gibi bi intiba olusuyor ve bir cok insan da kendisini ifade etmek durumunda kaliyor.Fatih hocanın bu tarz durumlarda ne kadar yardımcı olacağını az buçuk biliyoruz ve bu işi ekranlarda neredeyse hiç görünmeden yaptı helal olsun
TDligini ne kadar sevmesem, bu konulardaki hassasiyetini bı o kadar takdir ederim. Adamın memleketi orası, belki kaybida olabilir Allah bilir. Terim arka planda yapmıştır yapacağını. Bu siyasal İslam'ın getirdiği bu show merakı midemi bulandiriyor. Bir elin verdiğini diğeri görmemesi gerek felsefesiyle yetiştik biz. Şimdi Show programları ile yapıyoruz, kamerasız bir bardak su vermiyoruzkendim dahil olmak üzere, nedense terimin bu konuya neden alakasiz kaldigini sorguladim, halbuki yardimin da görünmeden bilinmeden yapilani sevaptir. yani öyle bi iklim olustu ki, sanki birindan ses cikmiyorsa, orada burada paylasmiyorsa, yardim etmiyor gibi bi intiba olusuyor ve bir cok insan da kendisini ifade etmek durumunda kaliyor.
o günler beni bizim cevre de "kendisini kanaat önderi falan sanan, haluk levente özenen" bi tip aradi. hos bes, konustuk, sonra da konuyu deprem yardimlarina getirdi. eee dedim. ya iste yardim falan yaptin mi, bisey görmedim su bu, evet konus dedim. ee iste yapmadiysan, bana verebilirsin ben sahadakilere ulastirma imkanim var deyince ben de devreler yandi.
dedim her yerde boy boy yardimlari paylasmiyoruz, sov pesinde kosmuyoruz diye, yardim yapmadigimi mi saniyorsun? kaldi ki bölge benim kendi bölgem, o topraklardan geldim ben, sen kim oluyorsun da bana yardim yapip yapmadigimi soruyorsun. sonra da piskin piskin, ne kadar yardim yaptigini ögrenebilirmiyim deyince, bana bak güzel kardesim, sov yapmak, orada burada paylasmak, bu her otun bokun yapacagi seyler. ben de böye seylere karsiyim. bi daha da beni arama, git sovunu baska insanlara yap. "yok öyle demek istemedim, böyle falan filan"... kapat o telefonu kapat dedim ve üstüne teli kapattim...
ülkemiz insanin ve ülkemizin geldigi icler acisi durum.
eee bizimkiler ekmek yemesin mi?Bu yeniden yapım işini japonyaya versek, 114 milyar lirayla bizlere evler yapsalar
Emrah sen benim ilerde devlette çalışmamı istemiyorsun sanırım. Ya da uzun süre kalacak yer saglayacaksin bu gidişleeee bizimkiler ekmek yemesin mi?
Bunun samimiyetsizlikle ne alakasi var? Bir insan kendi ulkesinde guvende hissetmiyorsa bu onun degil, onun guvenligini tehdit edenlerin ayibidir.
Türkiye’de iktidarı eleştirme özgürlülüğünün olmamasının samimiyetsizlikle ne alakası var hocam. Adamın bir beklentisi olmadığı için burdakilerin yapamadığını oradan yapıyor işte.