Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.079
- 101.302
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?öyle bir koyalım kiiii
![]()
belimi doğrultamıyorum
@Oğuzhan Sesko @Keramettin TANRIVERDİ
Çekirgenin bu özelliğini bilmiyor idim. Zemini de kötü müdür o halde
Dediğin gibi çok detay var orada yaşayan çok daha iyi biliyordur ancak dışarıdan görünen bir kötülük var bariz belli yani bu başka bir boyut. İlk günlerde askeri çıkartırsak devlet güçsüz görünür diye söylemler dolaşıyordu bunu bile düşünmüş olabilirler görmüyor musun söylenenleri adamlar şova dönüştürmüşler ankara belediyesi çalışmasını bile göstermemeye çalışıyorlar bunu yapan milli güvenlik bakanlığı akıl alır gibi değil dini imanları para para para başka hiç birşey değil ahbap para topluyor diye ona bile laf attılar onda bile gözleri var belli ki çok utanç verici bir topluluk var organize kötülük bunları ,yazık günah insanlara umarım yaşattıklarını yaşamadan ölümü tatmazlar başka bir şey gelmiyor elden malesef.valla ilk depremden sonra binaların yarısı yıkılmış zaten. şehiri yıkmak hedefleriyse zaten gece 4.30'da o işi başarmışlardı. hatay'ın derdi bana göre nüfusu kadar suriyeli'nin de o bölgede resmi veya kaçak yaşamasıydı. kimseyi yetiştiremiyolarsa emasya'yla ilk gecenin sabahında en azından 2. ordudaki malatya taburlarını oraya gönderseler kesin çok daha az insan vefat ederdi. ama bölgedeki suriyeli yoğunluğuyla askerin orada sıkıntı çıkarabileceğinden, yağmacıları derdest edeceğinden, halkın gözünde yeniden kahraman gibi görüneceğinden, 5 yıldır ekmeğin zamlanmasının önüne geçen suriyeli mültecilerin avrupa birliğinden getirdiği sadakanın kesilebileceğinden korktular. o yüzden de kendileri işi halletmeye kalktılar ve 20 yıldır ilmek ilmek ördükleri organizasyonun karşılığını gariban halkın canıyla aldılar. hatay zaten uzun yıllar üvey evlat gibiydi, chp'nin vekil transferi, akp'nin mülteci ekonomisi derken hepten gözden ırak oldu.