- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
hadi yallah sana o zaman şevkattin
La duzgun konus adam ol ismimi dogru yaz
Binlerce insan oldu gitti hala cografya diye zirvaliyorsunuz
Az edepli olun insan olun la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi yallah sana o zaman şevkattin
adam olmayı senin gibi birinden öğreneceksek adamlık yere düşmüş demektirLa duzgun konus adam ol ismimi dogru yaz
Binlerce insan oldu gitti hala cografya diye zirvaliyorsunuz
Az edepli olun insan olun la
şevkattin kim reisim?adam olmayı senin gibi birinden öğreneceksek adamlık yere düşmüş demektir
git yalakalığını sokakta yap
ne bilemşevkattin kim reisim?
gözle görünen bi şey var mıydı evde?
Ekli dosyayı görüntüle 192638
Bunun gibi görüntüler var ama gözle yaptığımız muayenede kolon ve kirislerde çatlak vs göremedim. Tabi alttaki dükkanlarda kaplama yapılmış kolonlara. Onların sökülüp bakılması gerekiyor .
sirketlerın karları ve bagısları
Adamların duvarlar düştü, az hasarlı raporu verildi. Rapordan şüphe yok ama çatlak vs olmaz ise gönlüm rahat edecek. Bu ev 1 gün içinde 7.9 6.6 ve 7.6 3 deprem atlattı, biri iki dk sürdü diğeri 30 saniye sonuncusu 40 sn. Bizim ispartadaki evde 5.0 da duvar çatlağı olmuştu, duvar çatlağında problem yok ama alt tarafta kolonlar kirişler ne halde öğrenmek lazım. Maldan ziyade can önemli, psikolojik olarak rahat girebilmek önemli o eveMuhtemelen oturulabilir raporu verirler bu eve.Kolonlar sağlamsa duvar çatlaklarını pek önemsemiyolar diye biliyorum
bu duvar yıkılır gibi duruyorEkli dosyayı görüntüle 192638
Bunun gibi görüntüler var ama gözle yaptığımız muayenede kolon ve kirislerde çatlak vs göremedim. Tabi alttaki dükkanlarda kaplama yapılmış kolonlara. Onların sökülüp bakılması gerekiyor .
Gönlüme su serptin emrahcimbu duvar yıkılır gibi duruyor
sirketlerın karları ve bagısları
Bu ve buna benzer bazı çatlaklar sıva çatlağı v.s. de olabiliyor. İşin doğrusu işin ehli bir uzmanın test etmesi olur.Ekli dosyayı görüntüle 192638
Kolon önemli zaten hocam duvar basınçtan çatlayabiliyor normal kolonlarınıza bakınEkli dosyayı görüntüle 192638
yarın bir gün gidip oturursun sonra daha çok mu üzüleyimGönlüme su serptin emrahcim![]()
Sende haklısın, aklım orada zaten. Merak ettiğim bir olayda su buyukelcilikler niye kapatılmıştı, bı açıklama yapmadılar. Tehlike olabilir dediler, buyukelcilikler kapattilar, hafta geçmeden deprem oldu.yarın bir gün gidip oturursun sonra daha çok mu üzüleyim
Burasi kimsenin aglama duvari degil cografya falan aglayip durmasin kimse bugun yasanan felaket ortada begenmeyene kapi orada
Vefat edenlere az sayginiz olsun bari
Sende haklısın, aklım orada zaten. Merak ettiğim bir olayda su buyukelcilikler niye kapatılmıştı, bı açıklama yapmadılar. Tehlike olabilir dediler, buyukelcilikler kapattilar, hafta geçmeden deprem oldu.