6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gözle görünen bi şey var mıydı evde?

IMG_20230217_164637.webp

Bunun gibi görüntüler var ama gözle yaptığımız muayenede kolon ve kirislerde çatlak vs göremedim. Tabi alttaki dükkanlarda kaplama yapılmış kolonlara. Onların sökülüp bakılması gerekiyor .

Ekli dosyayı görüntüle 192638
Bunun gibi görüntüler var ama gözle yaptığımız muayenede kolon ve kirislerde çatlak vs göremedim. Tabi alttaki dükkanlarda kaplama yapılmış kolonlara. Onların sökülüp bakılması gerekiyor .

Muhtemelen oturulabilir raporu verirler bu eve.Kolonlar sağlamsa duvar çatlaklarını pek önemsemiyolar diye biliyorum

Muhtemelen oturulabilir raporu verirler bu eve.Kolonlar sağlamsa duvar çatlaklarını pek önemsemiyolar diye biliyorum
Adamların duvarlar düştü, az hasarlı raporu verildi. Rapordan şüphe yok ama çatlak vs olmaz ise gönlüm rahat edecek. Bu ev 1 gün içinde 7.9 6.6 ve 7.6 3 deprem atlattı, biri iki dk sürdü diğeri 30 saniye sonuncusu 40 sn. Bizim ispartadaki evde 5.0 da duvar çatlağı olmuştu, duvar çatlağında problem yok ama alt tarafta kolonlar kirişler ne halde öğrenmek lazım. Maldan ziyade can önemli, psikolojik olarak rahat girebilmek önemli o eve

sirketlerın karları ve bagısları

Lutfen oturdugumuz yerden elestirmeyelim sayin Modum. Biz birsey yapmadan elestiremeyiz zira yasak. Ya da elestirel seyleri paylasmamaliyiz. Birakiniz yapsinlar, kdv'den dussunler, 10 yillik sarkiyi deprem icin yaptiydim desinler.. Samimiyet aramiyoruz, reklam olsun yeterli otomotivci gibi.

Ekli dosyayı görüntüle 192638
Bu ve buna benzer bazı çatlaklar sıva çatlağı v.s. de olabiliyor. İşin doğrusu işin ehli bir uzmanın test etmesi olur.

yarın bir gün gidip oturursun sonra daha çok mu üzüleyim
Sende haklısın, aklım orada zaten. Merak ettiğim bir olayda su buyukelcilikler niye kapatılmıştı, bı açıklama yapmadılar. Tehlike olabilir dediler, buyukelcilikler kapattilar, hafta geçmeden deprem oldu.

Burasi kimsenin aglama duvari degil cografya falan aglayip durmasin kimse bugun yasanan felaket ortada begenmeyene kapi orada

Vefat edenlere az sayginiz olsun bari

Renktaş, neden kendini kiracısını kovan ev sahibi pozisyonunda görüyorsun ki? Fikirleri farklı olandan daha makbul bir vatandaş mısın -ki öyle olsan bile- kimi nereye kovuyorsun?!

Sende haklısın, aklım orada zaten. Merak ettiğim bir olayda su buyukelcilikler niye kapatılmıştı, bı açıklama yapmadılar. Tehlike olabilir dediler, buyukelcilikler kapattilar, hafta geçmeden deprem oldu.

Hocam deprem bölgesinde elçilik yok ki. Ki depremin olduğu tarihte kapanma da yok.

Kapatılma sebebi Kur'an yakma eylemi sonrası terör saldırısı beklentisi diye açıklanmıştı. Geçmişi düşünürsek makul sebep, devletlerin insanlarına verdiği önem arasındaki devasa fark malum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt