6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atsu'nun da artık cansız bedenine ulaşılır taha gibi...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından spor camiası da kenetlendi.

Deprem felaketi sonrası tüm ülkede yaralar sarılmaya çalışılırken, Sivasspor'da forma giyen Dimitrios Goutas’tan da 700 bin TL’lik destek geldi.

28 yaşındaki Yunan oyuncunun depremzedeler için AFAD’a 700 bin TL bağışladığı öğrenildi.

:ka21:

Dijital medyada çoğu kişi kendi gündemine dönmüş görünüyor. Belki de doğrusu budur ancak korkutucu da bir durum. Siyaseten bir aksiyon alınmayacağını bilmenin verdiği çaresizlik ile birleşince canı sıkılıyor insanın.

Resmi rakamlara göre 40 bin insan öldü, daha enkazlar bile yeni yeni kalkarken ama 1 tane istifa yok

Dijital medyada çoğu kişi kendi gündemine dönmüş görünüyor. Belki de doğrusu budur ancak korkutucu da bir durum. Siyaseten bir aksiyon alınmayacağını bilmenin verdiği çaresizlik ile birleşince canı sıkılıyor insanın.
Ben zaten lig iptali falan sacma diye düsündüm. Bana kalsa gelecek hafta daha uygun olurdu ligin geri gelmesi icin.

Ben sunu fark ettim. Su 10 günde herkes inanilmaz yipranmis, benim gibi cogu insan psikolojik olarak da etkilenmis. Ve bu benim gibi o bölgeyle aslinda hic alkasi olmayan insanlar icin de gecerli. Iyice kafayi yememek icin böyle herkesin kafayi ise vurmasi gerekiyor bence. Yani bu saaten sonra elimizden de bir sey gelmiyor. Ölen öldü. Maddi manevi destek de zaten öyle 5-10 günlük bir sürec degil.

Ben zaten lig iptali falan sacma diye düsündüm. Bana kalsa gelecek hafta daha uygun olurdu ligin geri gelmesi icin.

Ben sunu fark ettim. Su 10 günde herkes inanilmaz yipranmis, benim gibi cogu insan psikolojik olarak da etkilenmis. Ve bu benim gibi o bölgeyle aslinda hic alkasi olmayan insanlar icin de gecerli. Iyice kafayi yememek icin böyle herkesin kafayi ise vurmasi gerekiyor bence. Yani bu saaten sonra elimizden de bir sey gelmiyor. Ölen öldü. Maddi manevi destek de zaten öyle 5-10 günlük bir sürec degil.
Katılıyorum. Elimizden bir şey gelmeme ve hiç kimsenin de bunu değiştirme gücü olmadığını bilmek geriyor beni. Seçim ertelenmez umarım. En çok sarıldığımız şey bu şu noktada.

Katılıyorum. Elimizden bir şey gelmeme ve hiç kimsenin de bunu değiştirme gücü olmadığını bilmek geriyor beni. Seçim ertelenmez umarım. En çok sarıldığımız şey bu şu noktada.
Aynen, o da insana ayri koyuyor. Ben mesela ilk iki gecenin sokunu hala dogur düzgün atlatamadim. Yardim edilseydi kim bilir kac can kac hayat kurtarilirdi.

Çok ama çok büyük ve acı bir felaketi yaşadık. Nice canlarımızı, yakınlarımızı, eşimizi, dostumuzu, evladımızı yitirdik. Bu kelimelerle anlatılacak bir durum değil yıllar boyunca bunun psikolojisi atılamayacak. Yani şuraya ne yazsam neyi ifade etsem her şey boş Allah bir daha böyle felaketi yaşatmasın korusun hepimizi, kaybettiğimiz canlara Allah’tan rahmet geride kalanlara sabır ve güç versin. Umarım cidden bu felaketten çok büyük dersler çıkarılır da bundan sonra ona göre önlemler alınıp insan hayatının bu kadar ucuz olmaması bilincinde adımlar atılır. Söylenecek pek bir şey yok her şey boş

CHP ilçe teşkilatında görev alan bir arkadaşımla konuşma imkanı buldum bugün. Onların teşkilatta gelen istihbaratlarla birlikte seçimlerin 6 ay sonraya erteleneceği yönünde beklentileri varmış..

Paylaşmak istedim forumla.

CHP ilçe teşkilatında görev alan bir arkadaşımla konuşma imkanı buldum bugün. Onların teşkilatta gelen istihbaratlarla birlikte seçimlerin 6 ay sonraya erteleneceği yönünde beklentileri varmış..

Seçim erteleme işi tamamen boş muhabbet gündem değişikliği için yapılmış bir iddia.

Bu tarz şeylerin "hiç bir şey olmadıysa bile kesinlikle bir şeyler oldu" diyen zihniyet tarafından pompalanması bıktırdı. Anayasa'yı delik deşik ettiler ama o ilgili maddenin delinmesi sadece savaş ilanıyla mümkün.

"Atı alıp Üsküdar'ı geçmek" falan bitti o işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt