- 6 Eylül 2014
- 93.215
- 64.152
- 4.608
Geçmiş olsun. Sen Hollanda'da değil misinKonya'da deprem oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun. Sen Hollanda'da değil misinKonya'da deprem oldu
Hollandadayim , Twitter da gördümGeçmiş olsun. Sen Hollanda'da değil misin

Bulurlarsa habere bile çıkmaz galiba.atsu'nun da artık cansız bedenine ulaşılır taha gibi...
Çok ağırdevlete kim niye guvenip de yardim gondersin?
Resmi rakamlara göre 40 bin insan öldü, daha enkazlar bile yeni yeni kalkarken ama 1 tane istifa yok
Ben zaten lig iptali falan sacma diye düsündüm. Bana kalsa gelecek hafta daha uygun olurdu ligin geri gelmesi icin.Dijital medyada çoğu kişi kendi gündemine dönmüş görünüyor. Belki de doğrusu budur ancak korkutucu da bir durum. Siyaseten bir aksiyon alınmayacağını bilmenin verdiği çaresizlik ile birleşince canı sıkılıyor insanın.
Katılıyorum. Elimizden bir şey gelmeme ve hiç kimsenin de bunu değiştirme gücü olmadığını bilmek geriyor beni. Seçim ertelenmez umarım. En çok sarıldığımız şey bu şu noktada.Ben zaten lig iptali falan sacma diye düsündüm. Bana kalsa gelecek hafta daha uygun olurdu ligin geri gelmesi icin.
Ben sunu fark ettim. Su 10 günde herkes inanilmaz yipranmis, benim gibi cogu insan psikolojik olarak da etkilenmis. Ve bu benim gibi o bölgeyle aslinda hic alkasi olmayan insanlar icin de gecerli. Iyice kafayi yememek icin böyle herkesin kafayi ise vurmasi gerekiyor bence. Yani bu saaten sonra elimizden de bir sey gelmiyor. Ölen öldü. Maddi manevi destek de zaten öyle 5-10 günlük bir sürec degil.
Aynen, o da insana ayri koyuyor. Ben mesela ilk iki gecenin sokunu hala dogur düzgün atlatamadim. Yardim edilseydi kim bilir kac can kac hayat kurtarilirdi.Katılıyorum. Elimizden bir şey gelmeme ve hiç kimsenin de bunu değiştirme gücü olmadığını bilmek geriyor beni. Seçim ertelenmez umarım. En çok sarıldığımız şey bu şu noktada.
Seçimin ertelenmesi imkansızKatılıyorum. Elimizden bir şey gelmeme ve hiç kimsenin de bunu değiştirme gücü olmadığını bilmek geriyor beni. Seçim ertelenmez umarım. En çok sarıldığımız şey bu şu noktada.
Normalde evet. Ama normal bir ülkede yaşamıyoruz. Emirlik gibi yönetiliyoruz 10 senedir. Baştaki ne isterse o oluyor.Seçimin ertelenmesi imkansız
Seçim erteleme işi tamamen boş muhabbet gündem değişikliği için yapılmış bir iddia.CHP ilçe teşkilatında görev alan bir arkadaşımla konuşma imkanı buldum bugün. Onların teşkilatta gelen istihbaratlarla birlikte seçimlerin 6 ay sonraya erteleneceği yönünde beklentileri varmış..
Paylaşmak istedim forumla.
Seçim erteleme işi tamamen boş muhabbet gündem değişikliği için yapılmış bir iddia.
Bir de halkın nabzını yoklama. Ama istedikleri karşılığı bulamadılar. Tepinseler de seçim Haziran da yapılacak.Seçim erteleme işi tamamen boş muhabbet gündem değişikliği için yapılmış bir iddia.
CHP ilçe teşkilatında görev alan bir arkadaşımla konuşma imkanı buldum bugün. Onların teşkilatta gelen istihbaratlarla birlikte seçimlerin 6 ay sonraya erteleneceği yönünde beklentileri varmış..
Paylaşmak istedim forumla.