- 20 Eylül 2009
- 19.024
- 17.573
- 2.773
Allah'ın evinde nefret dili...
Bağışlamış mi soru bir, imam olarak Cat diye bagislayacagin 500 bin liran nerde var canım benim? Babam emekli olsa senelerin il müdürü o kadar ikramiye alamiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
camiilere gitmiyorum renktaş 15 senesi vardır cenazeler haricinde.nefret dili değil siyaset dili bu ve yaklaşım 15 yıldır da camiilerimizde var
babam zorla bayram namazlarına götürüyor. birde cuma hutbelerini dinlemeye.camiilere gitmiyorum renktaş 15 senesi vardır cenazeler haricinde.
Cordyceps gibi yayılmışlar tea...
galiba devletten alınacak yardımlar hasar raporlarına göre ücretlendirilecek, seçim öncesi yardım paralarını başka alanlarda da kullanması lazım
çözdüm ben bu itnsanları vallaÖyleaz hasarlı 10 000 TL+12 aylık 2000 TL kira yardımı diye biliyorum, öğretmen bazı arkadaşlara yatmış hatta. Bizim daha bina kontrol edilmedi. Son dönemde hatta bunu vermemek için hasarsız yazıldığıda çok olmus
camii inananlar için zatencamiilere gitmiyorum renktaş 15 senesi vardır cenazeler haricinde.
sen de haklısıncamii inananlar için zaten
Onlar mağdur yavIsis Otel sahipleri ve müdürü tutuklanmış şaka gibi bir tane belediye ya da devlet yetkilisi yok. Ne de istifa ettiler
Ohooo daha ne olacak be renktaş. Yarın pazar olmaz ama ertesi gün AFAD'da başlayabilirsin.babam zorla bayram namazlarına götürüyor. birde cuma hutbelerini dinlemeye.
arada teravihi kıldığımızda oluyor aslında baya baya müslüman bir duruş sergiliyorum